© Splash / Ideal Image"
© Splash / Ideal Image"
ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Eυτυχισμένη οικογένεια! Jennifer Lopez και Alex Rodriguez ποζάρουν με τα παιδιά τους


Eξι μήνες μετρά η σχέση της Jennifer Lopez και του συντρόφου της, Alex Rodriguez και όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό People, η ίδια νιώθει ότι η σχέση της έχει κρατήσει πολύ περισσότερο.

«Είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Ο Alex την φροντίζει πολύ. Εκείνη αγαπά να περνά χρόνο μαζί του. Οι οικογένειες τα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Εκείνος λατρεύει την οικογένεια, το ίδιο και εκείνη. Για την Τζένιφερ προέχει η οικογένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram, Jennifer Lopez και Alex Rodriguez μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, «συλλεκτικά» κλικ με οικογενειακές στιγμές.

Η Jennifer Lopez γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της παρουσία της οικογένειάς της. Ξεχωριστή η στιγμή που η ίδια και ο σύντροφος της ποζάρουν με τα παιδιά τους. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Ενα υπέροχο Σαββατοκύριακο, γιορτάζοντας με τις οικογένειές μας».

 

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jul 25, 2017 at 2:05pm PDT

Ο Alez Rodriguez ποζάρει με τις κόρες του, Natasha (12 ετών) και Ella (8 ετών) και τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez, Max και Emme (9 ετών).

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 28, 2017 at 12:08pm PDT

 

«Νιώθω πολύ τυχερή. Είναι ένας τρυφερός πατέρας και ένας γενναιόδωρος άνδρας με την οικογένειά του, τους φίλους του, μαζί μου. Είναι τρυφερός και γλυκός, πολύ υπεύθυνος» έχει δηλώσει η Jennifer Lopez για εκείνον στο περιοδικό Extra.

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jul 26, 2017 at 9:09pm PDT