Splashnews
Splashnews
02|08|2017 10:02
SHARE
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

«Ω θεέ μου! Πώς έγινα τόσο χάλια;» Η φωτογραφία της Ντρου Μπάριμορ που εξέπληξε και την ίδια


Η Ντρου Μπάριμορ, είναι για πολλές από εμάς, πρότυπο. Μια ταλαντούχα γυναίκα, ακομπλεξάριστη και body positive διασημότητα.

Η παιδική της ηλικία, δεν ήταν ονειρική. Η δεύτερη 10ετία της ζωής της σημαδεύτηκε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Παρ’ όλα αυτά, δεν παρέδωσε τα όπλα. Πάλεψε με τον εαυτό της και τις εξαρτήσεις κι έκανε τη μετάβαση σε μια λαμπρή ενήλικη ζωή.

Τώρα η εγγονή του Τζον Μπάριμορ είναι 42 και συνεχίζει να μας εκπλήσει αποκαλύπτοντας ότι είναι μία από εμάς.
Σε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ που ανέβασε στο Instagram, η διάσημη ηθοποιός έδειξε τις γκρίζες ρίζες της και τα φρύδια που δεν έβγαλε.

Μάλιστα η Ντρου Μπάριμορ, χρησιμοποίησε και το hashtag #becomingsheila, αναφερόμενη στον χαρακτήρα της στη σειρά του Netflix, Santa Clarita Diet.

«Ω θεέ μου! Πώς έγινα τόσο χάλια;», γράφει κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει από τη μύτη και επάνω. «Χρειάζομαι ρίζα και να φτιάξω τα φρύδια μου. Πρέπει να γίνω αυτή! #santaclaritadiet εδώ είμαστε πάλι. Δεύτερη σεζόν».

 

 

#becomingsheila OH MY GOD How did I let it get this bad. Base and brows needed. Must become her. #santaclaritadiet here we go again. Season two.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις Ιούλ 31, 2017, 9:49πμ PDT

 

Στη σειρά η Ντρού Μπάριμορ, είναι η Σίλα Χάμοντ, μητέρα των δύο παιδιών και μεσίτρια στην Καλιφόρνια που γίνεται ζόμπι και χρειάζεται ανθρώπινη σάρκα για να τραφεί. Ο Τίμοθι Ολιφαντ παίζει τον σύζυγό της, ο οποίος τη βοηθά να ικανοποιήσει την πείνα της.

Η ηθοποιός η οποία έχει τη δική της σειρά μακιγιάζ, Flower, μίλησε στους New York Times τον Ιανουάριο για την ρουτίνα της ομορφιάς της. «Θα έλεγα ότι στο 90% της ζωής μου, δε φοράω καθόλου μακιγιάζ».

 Πριν από λίγες ώρες ωστόσο η Ντρου Μπάριμορ, αποφάσισε να πάει στο κομμωτήριο. Ανέβασε μάλιστα φωτογραφία με την κόρη της, στην οποία έβαλαν αλουμινόχαρτα με conditioner για συμπαράσταση.

 

 

#becomingsheila ok first! Hair. With @traceycunningham1 round one #santaclaritadiet olive is hanging! And Tracy puts conditioner in foils on her for solidarity.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις Αύγ 1, 2017, 8:25πμ PDT