Instagram/Iza Ijzerman
Instagram/Iza Ijzerman
02|08|2017 18:00
SHARE
ΙΖΑ IJZERMAN

Βρέθηκε η σωσίας της Τζίτζι Χαντίντ και είναι ολόιδια με το τοπ μόντελ


Θα θεωρούσε κανείς ότι το τόσο όμορφο, και καθ’ όλα τέλειο πρόσωπο της Τζίτζι Χαντίντ είναι πολύ δύσκολο να κοπιαριστεί.

Ακόμη κι αν κάποια γυναίκα της έμοιαζε λίγο, θα ήταν δύσκολο να έχει αυτό το υπέροχο στόμα, την ανασηκωμένη γαλλική μύτη ή τα σκιστά μάτια με τα σαρκαστικά της φρύδια της Τζίτζι.

Στην πραγματικότητα, έως και πριν από λίγο καιρό θα πιστεύαμε ότι η Τζίτζι δεν μοιάζει με καμία γυναίκα. 

Πέσαμε όμως έξω καθώς, όχι μόνο υπάρχει γυναίκα ολόιδια η Τζίτζι, αλλά έχει όσα ακριβώς είπαμε παραπάνω και είναι και μοντέλο.
Το μόνο διαφορετικό πάνω στην Ολλανδή μοντέλο και Βlogger Iza Ijzerman, είναι το μέγεθος των ρούχων, αφού η νεαρά που είναι φτυστή η Τζίτζι, είναι Plus size.

H Τζίτζι Χαντίντ / Getty Images
H Τζίτζι Χαντίντ / Getty Images

Δεδομένου ότι η Τζίτζι είναι η μισή Ολλανδέζα (η μητέρα της Γιολάντα είναι από την ολλανδική πόλη Papendrecht) και τόσο η ίδια όσο και η Iza έχουν την ίδια ηλικία, πολλοί δημοσιογράφοι κοιτάζουν τα δύο κορίτσια με καχυποψία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Rafinery29, δεν είναι η πρώτη φορά που η Iza έχει συγκριθεί με την Τζίτζι.

«Την πρώτη φορά που κάποιος το ανέφερε ήταν στο Instagram», είπε η ίδια. «Σε μια φωτογραφία μού έγραψαν η Τζίτζι Χαντίντ με καμπύλες, ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι μπορεί να είναι αλήθεια!».