apimages
apimages
03|08|2017 09:56
SHARE
ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ

Τι συνέβη στο Λευκό Οίκο και έκανε την Ιβάνκα Τραμπ να κοκκινίσει από ντροπή


Η Ιβάνκα Τραμπ είναι ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα media με αφορμή την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ και πολλοί θεωρούν πως εκείνη είναι ουσιαστικά η Πρώτη Κυρία κι όχι η αμφιλεγόμενη Μελάνια.

Η δυναμική και φωτογενής businesswoman και μητέρα απασχολεί σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μια από τις οποίες πραγματοποιήθηκε και χθες, 2 Αυγούστου στο Λευκό Οίκο.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, συμμετείχε σε event για τις συζύγους των στρατιωτικών που έλαβε χώρα στο Roosevelt Room στην Washington, DC. Στο event αυτό παρευρέθηκαν και πρόσωπα όπως η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Kellyanne Conway.

Σκοπός του event που έγινε στο πλαίσιο του «American Dream Week» ήταν η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αυτές με την απασχόληση.

Η παρουσία της 35χρονης Ιβάνκα εκεί εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. Η στιλιστική της επιλογή ήταν ιδιαίτερα θηλυκή και κομψή. Επρόκειτο για ένα peachy ροζ αμάνικο μίνι φόρεμα, διακοσμημένο με πέρλες, το οποίο «αγκάλιαζε» την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

apimages
apimages

Και ενώ η ίδια προτίμησε να διατηρήσει ένα μίνιμαλ ύφος ως προς τα κοσμήματα και το μακιγιάζ της αλλά και το χτένισμα (την είδαμε με ένα χαμηλό σινιόν), κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής.

Στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το event η θερμοκρασία ήταν μάλλον ιδιαίτερα χαμηλή, με αποτέλεσμα το κατά τα άλλα σικ φόρεμα της Πρώτης Κόρης να γίνει πολύ αποκαλυπτικό και να εκθέσει ένα από τα σημεία του σώματος της.

Η Ιβάνκα έχοντας διαπιστώσει αυτό το ατόπημα και τις θηλές της που ήταν πια εμφανείς κάτω από το ρούχο, προσπάθησε να διορθώσει τη «ζημιά» κρατώντας τα χέρια της διακριτικά μπροστά από το στήθος της κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο event.

Θα έλεγε κανείς ότι η ατυχία αυτή, την έκανε να κοκκινίσει από ντροπή, αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

 

 

 

apimages
apimages