Instagram/Laila Gohar
Instagram/Laila Gohar
03|08|2017 12:05
SHARE
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η νύφη πάνω σε γαϊδουράκι -Ο γαμπρός με καφτάνι και εσπαντρίγιες στον πιο αντισυμβατικό γάμο


Νυφικά σε σχήμα τούρτας, ατσαλάκωτες νύφες, απαστράπτουσες καλεσμένες, στιλιζαρισμένοι γαμπροί, βαρετό μενού, κιτς στολισμός.

Ακόμη και διάσημες fashion blogger, ή alternative celebrities, πέφτουν στην παγίδα να ξοδέψουν άπειρα λεφτά για να κάνουν έναν «εντυπωσιακό» γάμο. 

Ευτυχώς όμως για όλες εμάς που γυρίζουμε την πλάτη στους συμβατικούς γάμους, ήρθε η πανέμορφη food blogger Laila Gohar να μας καταπλήξει (κυριολεκτικά) με τον φουλ αντισυμβατικό ισπανικό γάμο με θέμα το Matador, δηλαδή τις ταυρομαχίες.

Η νύφη ζει στη Νέα Υόρκη, είναι σεφ και καλλιτέχνις τροφίμων, και παντρεύτηκε τον Omar Sosa, ιδρυτή και καλλιτεχνικό διευθυντή του περιοδικού Apartamento, φορώντας ένα tailor made φόρεμα Simone Rocha. Ο γαμπρός επέλεξε για την ημέρα ένα μαύρο καφτάνι και εσπαντρίγες στο ίδιο χρώμα. 

Φυσικά, κάποια outfit άλλαξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και αφού η Gohar και ο Sosa έφτασαν στην τελετή πάνω σε γαϊδουράκια, η νύφη, προχώρησε σε ένα παιχνίδι ταυρομαχιών (όχι δεν υπήρχε ταύρος ευτυχώς) με ένα αλογάκι φορώντας ένα Celine φόρεμα.

Η τελετή και η δεξίωση έγιναν σε αρένα στην Cazalla de la Sierra στην Ανδαλουσία της Ισπανίας. 

Λόγω του μοναδικού γαστρονομικού υπόβαθρου της Gohar, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι ο γάμος είχε hashtag σχετικό με τα τρόφιμα, το #jamonhalal. 
Θα παρατηρήσετε και το παράδοξο κέικ, το οποίο η νύφη κόβει ενώ καπνίζει τσιγάρο.

 

#jamonhalal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Zuckerman (@andrewzuckerman) στις Αύγ 2, 2017, 1:49μμ PDT


Συγχαρητήρια στο πιο cool ζευγάρι του καλοκαιριού!