Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOLA!

Η σύντροφος του Ρονάλντο φωτογραφίζεται για εξώφυλλο περιοδικού λίγο πριν γίνει μητέρα


Το 23χρονο μοντέλο και σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Hola! και μιλά για τον ερχομό του παιδιού της.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση – με ένα στενό, μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα- η Georgina χαμογελά στον φακό και μοιράζεται τις σκέψεις της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του ποδοσφαιριστή. Ο Cristiano Ronaldo είναι μπαμπάς του 7χρονου Cristiano Jr και των διδύμων Eva Maria και Mateo -τα δίδυμα παιδιά του ήρθαν στη ζωή του μέσω παρένθετης μητέρας-. Ο Cristiano και η Georgina διατηρούν σχέση εδώ και ένα χρόνο.

«Eίμαι «άνθρωπος της οικογένειας», αγαπώ τα παιδιά, τη φύση και τα ζώα. Μου αρέσει να περιβάλλομαι από ανθρώπους που με εμπνέουν για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα και μου δίνουν καλή ενέργεια». Η ίδια ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της: αθλείται και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. «Μου αρέσουν τα φυσικά προιόντα και αποφεύγω τα βαριά γεύματα. Δεν ακολουθώ κάποιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτές τις μικρές απολαύσεις;». Είναι η πρώτη φορά που η Georgina μιλά για την εγκυμοσύνη της μιας και το ζευγάρι αποφεύγει τις δηλώσεις.

Ο Cristiano Ronaldo μέσω του λογαριασμού του στο Instagram είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία ποζάροντας με τα δίδυμα παιδιά του ενώ από κεκτημένη ταχύτητα είχε απαντήσει θετικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι ευτυχής για το νέο μέλος της οικογένειας.

Το ζευγάρι σε πρόσφατη εμφάνισή του: 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image