apimages
apimages
04|08|2017 15:40
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

H φωτογραφία με το μήνυμα της Ζιζέλ στον Τομ Μπρέιντι που έγινε viral


Η αγάπη της Ζιζέλ Μπούντχεν και του συζύγου της και αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου του 2009, στον καθολικό ναό της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βίβιαν και τον Μπέντζαμιν.

Αν και ο γάμος τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω, όχι μόνο από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και από τις στιγμές που οι ίδιοι μοιράζονται με τους θαυμαστές τους μέσα από τα social media.

Κάτι τέτοιο συνέβη χθες, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων του Τομ Μπρέιντι. Εκείνος λοιπόν έγινε επισήμως 40 και το σούπερμοντελ αποφάσισε να του ευχηθεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία τους, που συνοδευόταν από το παρακάτω τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα:

«Πριν από περίπου δέκα χρόνια σε ερωτεύτηκα για την πανέμορφη και ευαίσθητη καρδιά σου. Λατρεύω το πόσο γλυκός και ουσιαστικός είσαι. Σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και εύχομαι κάθε ευτυχία και πληρότητα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Κάνεις τα 40 να μοιάζουν 20!! Πάμε @Tombrady!!!! Σε αγαπώ»

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 690 χιλιάδες likes και οι θαυμαστές σχολίασαν θετικά την ευτυχία του ζευγαριού ενώ έστειλαν πολλές ευχές στον Τομ Μπρέιντι.

 

 

Το 2015 η Ζιζέλ Μπούντχεν είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στη Βρετανική Vogue ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας της με τον Τομ Μπρέιντι πως εκείνος είναι ο «ένας» και πως στα μάτια του είχε δει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει τα ίδια «πιστεύω».

Οσο για τον διάσημο αθλητή, εκείνος είχε πει στο παρελθόν για τη σύζυγο του στο Access Hollywood:

«Είμαι ευλογημένος που έχω βρει τη σύντροφο ζωής που όλοι αναζητούμε σε δύσκολες στιγμές μας. Βρήκαμε ο ένας τον άλλο την κατάλληλη στιγμή. Εχουμε περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα μαζί και κατά πολλούς τρόπους, αυτά συνέβαλαν στο να κάνουν τη σχέση μας τόσο δυνατή. Ολοι μας αντιμετωπίζουμε προκλήσεις σε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Είναι υπέροχο να έχεις τις δεδομένες στιγμές τον «βράχο» στον οποίο να μπορείς να γείρεις και να στου παρέχει στήριξη με όλους τους διαφορετικούς τρόπους που τη χρειάζεσαι.»