© Getty Images / Ideal Image"
© Getty Images / Ideal Image"
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ηilary Duff δείχνει την κυτταρίτιδά της στον φωτογραφικό φακό και αποθεώνεται


Το να αγαπάμε τον εαυτό μας είναι μια απόφαση. Μια απόφαση που αν πάρουμε κάνουμε τη ζωή μας πιο απλή και πιο εύκολη. Αυτό η Hilary Duff το ξέρει καλά.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που δεν αγκαλιάζουν με αποδοχή τα ψεγάδια τους. Ποζάρει με μαγιό και η κυτταρίτιδα είναι απλά μια λεπτομέρεια. Κρατά στην αγκαλιά της το γιο της, Luca και αυτό που κυρίως την νοιάζει είναι οι διακοπές μαζί του.

Για την Hilary “Haters gonna hate” κι αυτό δεν θα αλλάξει. Δεν προσπαθεί να πείσει για κάτι που δεν είναι και δεν θα ήθελε να είναι.

«Δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία εκ μέρους όλων των νεαρών κοριτσιών, των γυναικών και των μαμάδων όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές με το γιο μου μετά από καιρό (…). Από τη στιγμή που τα sites και τα περιοδικά αγαπούν να μοιράζονται τα ψεγάδια των διασήμων… Ωραία, λοιπόν, τα έχω!. Το σώμα μου μού έδωσε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου, τον Luca. Γίνομαι 30 ετών τον Σεπτέμβριο και το σώμα μου είναι υγιές, με πηγαίνει εκεί που έχω ανάγκη να πάω. Κυρίες μου, ας είμαστε υπερήφανες για αυτά που έχουμε και ας σταματήσουμε να σπαταλάμε χρόνο μέσα στη μέρα θέλοντας να είμαστε διαφορετικοί, καλύτεροι, αψεγάδιαστοι» σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Aug 4, 2017 at 11:45am PDT