Apimages
Apimages
07|08|2017 10:53
SHARE
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ HOLLYWOOD

Αννα Φάρις -Κρις Πρατ :Χωρίζουν μετά από 8 χρόνια γάμου


Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου. Το διαζύγιο είναι οριστικό και η ανακοίνωση του έγινε μέσα από τα social media μέσω ενός κειμένου που υπογράφουν και οι δυο.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή του «Jurrassic World» Κρις Πρατ (πρόσφατα εμφανίστηκε στο Guardians Of The Galaxy Vol. 2, ενώ η συνέχεια των περιπετειών με δεινόσαυρους αναμένεται μέσα στο 2018) και την πρωταγωνίστρια του «Scary Movie» (2000) Αννα Φάρις που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά «Mom». Είναι δύο ταλαντούχα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό μέσα από τους ρόλους τους.

Γνωρίστηκαν το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ρομαντική κομεντί « Take Me Home Tonight». Παντρεύτηκαν το το 2009 στο Μπαλί, όμως οι προσπάθειες να διατηρήσουν την καλή οικογενειακή τους ζωή έπεσαν στο κενό.

Ο Κρις Πρατ ανακοίνωσε πως οι δυο τους αποφάσισαν να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου. Τα νέα αυτά έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από το λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση περιείχε το παρακάτω κείμενο:

«Η Αννα και εγώ λυπούμαστε να ανακοινώσουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για χάρη του θέλουμε να κρατήσουμε την υπόθεση αυτή όσο πιο προσωπική γίνεται, προχωρώντας μπροστά. Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πάντα θα απολαμβάνουμε χρόνο μαζί και θα τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο.»

 

 

Το κείμενο αυτό υπέγραψαν και οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν έναν γιο, τον Τζακ, που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Να σημειώσουμε, ότι τον Απρίλιο ο Κρις Πρατ είχε ευχαριστήσει την Αννα Φάρις, όταν εκείνος απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (Walk of Fame) στο Χόλιγουντ.

«Χωρίς εσένα, τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία» είχε πει χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά της η Φάρις έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο στον οποίο ευχαρίστησε το διάσημο σύζυγό της για την αγάπη και την στήριξη που της προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τη στάση του όταν ο γιος τους γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα:

«Δεν έφυγε στιγμή από πλάι μου - ήταν το στήριγμά μου» είπε .

apimages
apimages