Οι πιο σπάνιες μεταμορφώσεις των σταρ από τον Αχιλλέα Χαρίτο -Ο μεγάλος μακιγιέρ ανοίγει το αρχείο του | 0 bovary.gr
Οι πιο σπάνιες μεταμορφώσεις των σταρ από τον Αχιλλέα Χαρίτο -Ο μεγάλος μακιγιέρ ανοίγει το αρχείο του | 0 bovary.gr
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

Οι πιο σπάνιες μεταμορφώσεις των σταρ από τον Αχιλλέα Χαρίτο -Ο μεγάλος μακιγιέρ ανοίγει το αρχείο του


Ο Αχιλλέας Χαρίτος δεν χρειάζεται συστάσεις.

Είναι ο make up artist που με την μοναδική αισθητική του ματιά δίνει άλλη διάσταση στην τέχνη του μακιγιάζ. Τα πινέλα του αποκτούν στα χέρια του μια μεταμορφωτική δύναμη.

Τα πρόσωπα γίνονται ο καμβάς και εκείνος ένας ζωγράφος που δημιουργεί «εικαστικά έργα». Διάσημες Ελληνίδες που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήθηκαν, γυναίκες με δυνατή προσωπικότητα αφέθηκαν στα χέρια του.

Εκείνος πήρε έμπνευση από τα πρόσωπά τους και ξετύλιξε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του εκπλήσσοντάς μας με το αποτέλεσμα.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος κάνει αναδρομή σε συνεργασίες που σημάδεψαν την πορεία του.

Θυμάται με αγάπη τα πρόσωπα που τον εμπιστεύτηκαν και με την ενέργειά τους πήγαν το εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς του σε άλλο επίπεδο.

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram μοιάζει με ένα συρτάρι αναμνήσεων. Κάθε φορά εκείνος τραβά μέσα από αυτό στιγμές.

Στιγμές που θυμάται με νοσταλγία, πρόσωπα που λάμπουν με την γοητεία τους, προσωπικότητες που πέρασαν από τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο και μας έπεισαν ότι «η ομορφιά δεν είναι θέμα αισθητικής αλλά στάση ζωής».

 

 

Eκπληκτικά πορτραίτα που άφησαν εποχή