Audrei Tatum
Audrei Tatum
10|08|2017 12:41
SHARE
ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Αυτή η γυναίκα θέλει να δεις τι μπορεί να συμβεί αν βάζεις τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου


Μια μητέρα αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες, για να  αφυπνίσει τους επιβάτες των ΙΧ, ώστε να μη βάζουν ποτέ τα πόδια στο στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Η Οντρα Τέιτουμ, είναι πλέον άτομο με αναπηρία η οποία προκλήθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα που την άφησε με δύο βίδες στον αστράγαλο, δύο στο ισχίο της, δύο στο γόνατό της και ανίκανη να σταθεί πάνω από τέσσερις ώρες.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο αερόσακος κυριολεκτικά εκτόξευσε το πόδι στο πρόσωπο της, σπάζοντας τον αστράγαλο, τη μύτη και το μηριαίο οστούν σε τέσσερις θέσεις.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο σύζυγός της Νικ, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα. Αυτός και η 10χρονη κόρη τους, δεν τραυματίστηκαν στη σύγκρουση.
Ο Nικ της είχε πει στο παρελθόν ότι δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός ότι έβαζε τα πόδια της στο ταμπλό, αλλά η ίδια ένιωθε ωραία όταν το έκανε.

Audrei Tatum
Audrei Tatum

«Ολη τη ζωή μου είχα τα πόδια μου σταυρωμένα και τις πατούσες πάνω στο ταμπλό. Ο σύζυγός μου πάντα μου έλεγε: «Θα συμβεί τίποτα καμία μέρα και θα σπάσεις τα πόδια σου» ανέφερε η Οντρα στο CBS.
Είπε μάλιστα ότι η σύγκρουση έγινε τόσο γρήγορα που δεν είχε το χρόνο να αντιδράσει.
«Ο αερόσακος άνοιξε και πέταξε το πόδι στο πρόσωπό μου, με αποτέλεσμα να σπάσω τη μύτη μου», είπε. «Έβλεπα το κάτω μέρος του ποδιού μου να κοιτάζει προς τα πάνω. Βασικά ολόκληρη η δεξιά πλευρά μου ήταν σπασμένη, και αυτό συνέβη λόγω της άγνοιας μου. Δεν είμαι ο Σούπερμαν. Δεν θα μπορούσα να πάρω το πόδι μου εγκαίρως».

Audrei Tatum
Audrei Tatum

Τώρα η άτυχη γυναίκα θέλει να ευαισθητοποιήσει τους επιβάτες, ώστε να σταματήσουν να βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό.
Γράφει λοιπόν σε ποστ στο Facebook: «Πριν από δύο χρόνια ένας άντρας με κλεμμένο αυτοκίνητο μπήκε μπροστά μας. Ήμουν συνεπιβάτης. Τον χτυπήσαμε με περίπου 70 χλμ / ώρα. Το πόδι μου ήταν στο ταμπλό. Ο αερόσακος άνοιξε ... το πόδι μου έσπασε τη μύτη μου. Η μύτη έσπασε τον αστράγαλο. Το μηριαίο οστό έσπασε σε 4 κομμάτια. Και ο βραχίονάς μου έσπασε προσπαθώντας να σταματήσω την πρόσκρουση.  Έχω τόσες βίδες και λάμες και είμαι χάλια μέχρι σήμερα!

«ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!! Είμαι ανάπηρη στα 31 μου από αυτό. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε. Μόνο εγώ. Έχασα την καριέρα μου και τα πάντα εκείνη τη μέρα».

Αυτή η είδηση προβλήθηκε χιλιάδες φορές πέρυσι, αλλά αξίζει να την επαναλάβουμε.