© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Party girl! Η Μέλανι Γκρίφιθ έκλεισε τα 60 και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα


Αυτή η εμφάνιση είναι η τρανή απόδειξη ότι σε αυτή τη ζωή η ηλικία είναι απλά ακόμα ένας αριθμός.

H Μelanie Griffith έκλεισε τα 60 της χρόνια και βλέποντάς την μας βγαίνει αβίαστα ένα «Ε και;». Τα φωτογραφικά φλας αδυνατούσαν να την χορτάσουν την βραδιά των γενεθλίων της.

Φορώντας ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες στο ίδιο φλογερό χρώμα και ένα τσόκερ στο λαιμό μας έβαλε τα γυαλιά.

Είναι ένα μικρός, προσωπικός θρίαμβος να απολαμβάνεις κάθε δεκαετία της ζωής σου. Η Μelanie γοητεύει. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν προσπαθεί πολύ.

Ισως η υπερβολική προσπάθεια να κεντρίσεις το ενδιαφέρον φέρνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Η ηθοποιός είχε κάθε λόγο να μοιράσει χαμόγελα σε όλους όσους την περίμεναν έξω από κοσμικό στέκι του Δυτικού Χόλιγουντ.

Πηγή της νεότητάς της, η περίσσια αυτοπεποίθησή της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ενσταντανέ από το γεύμα για τα γενέθλιά της.

Εκεί βρέθηκαν καλές της φίλες για να την τιμήσουν: ανάμεσά τους είδαμε και την μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν, Kris Jenner. H κόρη της Melanie Griffith, Dacota Johnson ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα...

 

 

 

 

 Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image