apimages
apimages
12|08|2017 12:01
SHARE
Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αυτό είναι το νέο είδος γυμναστικής στο οποίο η Τζένιφερ Άνιστον οφείλει το εντυπωσιακό της κορμί


Πρόκειται για τη νέα τάση στη γυμναστική. Και η Τζένιφερ Άνιστον την έχει ήδη βάλει στη ζωή της. 

Είναι το δεύτερο ίσως πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το όνομα «Τζένιφερ Άνιστον» (το πρώτο είναι τα Φιλαράκια). Φυσικά μιλάμε για τις εντυπωσιακές αναλογίες της οι οποίες, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι 48 χρονών, κόβουν την ανάσα.  
Φαν της υγιεινής διατροφής και της άσκησης, ήταν και παραμένει ένα από τα πιο όμορφα και υγιή σώματα του Χόλιγουντ. Και όσο «κλειστή» είναι στις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή, τόσο πρόθυμη είναι να μοιραστεί τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.


Έτσι, σε πρόσφατη της συνέντευξη στη Vogue, αποκάλυψε- μεταξύ άλλων- το νέο είδος γυμναστικής που έχει αγαπήσει και τα αποτελέσματα που έχει αυτό στο κορμί της. 

«Ακολουθώ το πρόγραμμα "The Class" της γυμνάστριας Taryn Toomey. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώ βάρη, μπάλες γυμναστικής και τελειώνω το πρόγραμμα με battle rope», λέει. 

Τι είναι όμως το battle rope;

Πρόκειται για τη νέα τάση στη γυμναστική και συγκεκριμένα στο cross fit, στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες γυμνάζουν το σώμα τους με τη βοήθεια χοντρών σχοινιών.

Η χρήση τους γίνεται συνήθως με τον εξής τρόπο: Τα πιάνετε από τις άκρες και, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή σας, σχηµατίζετε κύµατα, τα χτυπάτε ή τα κάνετε κύκλους όσο πιο δυνατά και γρήγορα µπορείτε. Σύµφωνα µε µελέτη που δηµοσιεύτηκε στο Journal of Strength and Conditioning Research, με αυτό το είδος άσκησης κάποιος μπορεί να κάψει έως και 100 θερμίδες σε 2,5 λεπτά. Υπάρχει και στην Ελλάδα και μπορείτε να το βρείτε σε μεγάλα γυμναστήρια. 

Επιστρέφοντας, στην 48χρονη ηθοποιό, αξίζει να αναφέρουμε και τη δήλωση της σχετικά με το λόγο που σπάνια κάνει αλλαγές στο χρώμα και στο στιλ των μαλλιών της. «Είμαι υπέρμαχος της συνήθειας. Δεν φτιάχνω κάτι που δεν έχει χαλάσει και δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για την ανάγκη μου να επιμένω στα ίδια. Μου αρέσει το χρώμα που προκύπτει στα μαλλιά μου από τις ξανθές ανταύγειες. Με κάνει να αισθάνομαι άνετα και πιο καλά με τον εαυτό μου!», δηλώνει η Τζένιφερ Άνιστον και δίνει μαθήματα για το πως κάθε γυναίκα αξίζει (και οφείλει στον εαυτό της) να καταρρίψει τις ανασφάλειες της.