Instagram/Saintrecords
Instagram/Saintrecords
13|08|2017 10:20
SHARE
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ CELEBRITIES

Η αδερφή της Μπιγιόνσε ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπο της καλυμμένο από εξανθήματα


Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνης, η Σολάνζ Νόουλς, είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να δείξει τις ατέλειες της. 

 Η αδελφή της Μπιγιόνσε μπορεί να μην είναι τέλεια, αυτό όμως που την κάνει τέλεια είναι ότι δεν ντρέπεται γι' αυτό. Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία το δέρμα του προσώπου και του λαιμού της φαίνεται να είναι καλυμμένο από μεγάλα, κόκκινα εξανθήματα.

«Η αγαπημένη (και πιο αληθινή μου) selfie-lol», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει μια από τις γενναίες, ειλικρινείς και με χιούμορ φωτογραφίες που έχουμε δει να ανεβαίνουν στο Instagram από διάσημους.

 

 

Εκτός από μια φιλική υπενθύμιση του πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάζουμε τις ατέλειες μας και να αποδεχόμαστε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι, η συγκεκριμένη λήψη είναι ένα ταξίδι στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν.
Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το Νοέμβριο του 2014, την ημέρα του γάμου της με τον σκηνοθέτη Άλαν Φέργκιουσον, στη Νέα Ορλεάνη. Οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει αυτό το, φαινομενικά όχι και τόσο γοητευτικό, στιγμιότυπο της Σολάνζ και όταν οι φωτογραφίες βγήκαν στη δημοσιότητα, η Σολάνζ είχε γράψει σε ένα tweet (που σήμερα δεν υπάρχει πια) «Ζεσταινόμουν, φορούσα μια κάπα και ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ», ενώ, παράλληλα, είχε σχολιάσει ότι έπαιρνε Benadryl (αντιαλλεργικό φάρμακο) για την αλλεργία που είχε παρουσιάσει τότε. 

Για όσους δεν θυμάστε πως ήταν η Σολάνζ Νόουλς την ημέρα του γάμου της, να σας πούμε πως έχει γράψει ιστορία ως μια από τις πιο πρωτότυπες και απαράμιλλα κομψές νύφες που έχουμε δει. Η 31χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό ολόσωμο jumpsuit με μια λευκή κάπα.

Φυσικά τέτοιες στιγμές ειλικρίνειας και θάρρους πάντα επιβραβεύονται από τον κόσμο του Ίνσταγκραμ και κάπως έτσι η φωτογραφία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 154.000 likes. 

Τη φωτογραφία με τα εξανθήματα διαδέχτηκε ένα ποστ με ακόμα πιο νοσταλγική διάθεση. «Η δεύτερη αγαπημένη (και πιο αληθινή μου) selfie», έγραψε η Σολανζ για τη φωτογραφία που τη δείχνει όταν ήταν ακόμα ένα μικρό κορίτσι με κοτσιδάκια στα μαλλιά και στην οποία -ομολογουμένως!- μοιάζει πάρα πολύ με την ανιψιά της, Blue Ivy (την κόρη της Μπιγιόνσε και του Jay-Z).