Της έκανε πρόταση γάμου με μικρότερο δαχτυλίδι για να την αναγκάσει να χάσει κιλά | 0 bovary.gr
Της έκανε πρόταση γάμου με μικρότερο δαχτυλίδι για να την αναγκάσει να χάσει κιλά | 0 bovary.gr
21|08|2017 08:40
SHARE
Ο ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Της έκανε πρόταση γάμου με μικρότερο δαχτυλίδι για να την αναγκάσει να χάσει κιλά


Yπάρχουν αρκετοί τρόποι να μιλήσετε στον-στην σύντροφό σας για το βάρος και τη διατροφή του. Ενας άνδρας την Ουαλία αποφάσισε να το κάνει, αλλά με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσε να βρει. Δίνοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η σχέση της Chloe με τον σύντροφό της ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν 16 ετών. Μετά από 7 χρόνια, ο «καλός» της, της έφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που ωστόσο δεν έκανε στο δάχτυλό της. Στην πραγματικότητα ήταν τέσσερα νούμερα πιο μικρό «Ήξερε ακριβώς το μέγεθος του δαχτύλου μου, οπότε όταν τον ρώτησα γιατί μου έφερε τόσο μικρό δαχτυλίδι, μου είπε: «Μπορείς να το φορέσεις όταν χάσεις βάρος» ανέφερε η 23χρονη πλέον στη Daily Mail.

Κοιτάζοντας πίσω στη σχέση της η Chloe, αρχίζει σιγά σιγά να αποκωδικοποιεί τη συμπεριφορά του φίλου της, και να αντιλαμβάνεται όλη την ψυχολογική βία που υπέστη. Υποστηρίζει ότι όταν ήταν μικρότερη, την ενθάρρυνε να τρώει πολύ, ώστε να παχύνει και να μην είναι ελκυστική για τους άλλους άντρες.

Παραδέχεται ότι το βάρος της την άγχωνε όταν ήταν μικρότερη, καθώς πολλές φορές πίστευε ότι όργανα π.χ. γυμναστικής δεν θα άντεχαν το βάρος της στο σχολείο.

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η ανεκδιήγητη πρόταση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τερμάτισε τη σχέση τους.

Τελευταία βέβαια σε αυτή την σχέση παρωδία, γέλασε η Chloe, η οποία όχι μόνο έχασε 25 κιλά, αλλά βρήκε και καινούργιο αρραβωνιαστικό.

Τον συνάντησε λίγο μετά τον χωρισμό της στο γυμναστήριο και την ενθάρρυνε να ξεκινήσει βάρη. Η Chloe δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει εντατική γυμναστική και μάλιστα να σηκώνει βάρη, αλλά πλέον «το λατρεύω» δηλώνει η 23χρονη στη Daily Mail.

Η 23χρονη άλλαξε και τη διατροφή επιλέγοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο. Αφησε πίσω της τα δημητριακά με ζάχαρη, τα πατατάκια, τη σοκολάτα και το λιπαρό φαγητό και έβαλε στη ζωή της περισσότερα φρούτα, σαλάτες και ειδικά σχεδιασμένα γεύματα για απώλεια βάρους.