apimages
apimages
14|08|2017 12:10
SHARE
Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ

Αγχωμένη η Σερένα Γουίλιαμς -Τι ερώτηση έκανε στο Reddit για την προετοιμασία και τον τοκετό


Στο Reddit απευθύνθηκε η σταρ του γυναικείου τένις, Σερένα Γουίλιαμς, προκειμένου να λάβει απαντήσεις αναφορικά με τον τοκετό της.

Η σπουδαία αθλήτρια δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της μητρότητας, αλλά ούτε και το άγχος που έχει κάθε γυναίκα που περιμένει παιδί. Αρχικά η Σερένα δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα, και για να πειστεί ότι είναι έγκυος, χρειάστηκε να κάνει έξι τεστ εγκυμοσύνης.

Ολα συνέβησαν όταν μία μέρα τον Ιανουάριο, ενώ προπονούνταν έκανε εμετό, ενώ ένιωσε το στήθος της να έχει μεγαλώσει. Η ίδια θεώρησε ότι είχε κάποιο ορμονικό πρόβλημα, ωστόσο η φίλη της την προέτρεψε να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης. 
 
Πολύ χαλαρή η σούπερ τενίστρια, καθότι δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι έγκυος, έκανε το τεστ, αλλά το ξέχασε στην τουαλέτα για καμία ώρα.

Οταν πήγε και το είδε (τυχαία), πανικοβλήθηκε καθώς το τεστ ήταν θετικό. Η Σερένα Γουίλιαμς, τρομοκρατημένη για το πώς θα αγωνιστεί στο Australian Open και το Wimbledon, κατέβηκε στο φαρμακείο και αγόρασε 5 ακόμη τεστ. Χωρίς η ίδια να μπορεί να το πιστέψει, έκανε και τα 5 τεστ στη σειρά και βγήκαν όλα θετικά. 

Η σούπερ σταρ του τένις τώρα ζητά απαντήσεις από τους χρήστες του Reddit στην ερώτηση «Πότε πακετάρατε την τσάντα για το νοσοκομείο» ενώ ζητά και συμβουλές για το τι θα πρέπει να πάρει μαζί της. 

Είναι σαφές ότι όσο πλησιάζει η ημερομηνία της γέννησης, η Σερένα θέλει να είναι όσο πιο οργανωμένη γίνεται.

Οι Redditors της έδωσαν αρκετές χρήσιμες προτάσεις, όπως ένα Chapstick, σαγιονάρες, φορτιστή...

Δείτε τη γυμνή φωτογράφιση της εγκύου Σερένα Γουίλιαμς στη Vogue