Wales News Service
Wales News Service
15|08|2017 12:13
SHARE
ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ

Μητέρα και κόρη αποφοιτούν την ίδια μέρα από το πανεπιστήμιο και όλοι νομίζουν πως είναι αδερφές


Μια 22χρονη μοιράστηκε τη συγκίνηση της αποφοίτησης από το πανεπιστήμιο μαζί με τη μητέρα της η οποία πήρε κι εκείνη το πτυχίο της.

Θυμάστε τη μέρα που αποφοιτήσατε από το πανεπιστήμιο; Μέσα στην μακριά σας τήβεννο, με το πτυχίο στο ένα χέρι και μια ανθοδέσμη στο άλλο, έτοιμη να διοχετεύσετε την όρεξη και τις γνώσεις σας στην αγορά εργασίας και να τις μετατρέψετε σε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία. Συναισθήματα που κάθε απόφοιτος, πάνω-κάτω, νιώθει. Όλα αυτά συνέβησαν και στην 22χρονη Melissa Isaac.

Ταυτόχρονα όμως και στην 57χρονη μαμά της η οποία αποφοίτησε την ίδια μέρα με εκείνη από το πανεπισμιο του Swansea. Και λίγο η ομοιότητα τους, λίγο η παρόμοια ενδυμασία, λίγο τα καλά γονίδια της Suzanne, μητέρα της Μelissa, ολοι πίστεψαν πως πρόκειται για την αδερφή της. 

Wales News Service
Wales News Service

Το καλύτερο όμως σε αυτή τη σχέση μητέρας-κόρης είναι πόσο θαυμάζουν και πόσο περήφανες νιώθουν η μία για την άλλη.

«Προφανώς αυτό είναι πολύ κολακευτικό για μένα», δηλώνει η Suzanne «Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι γνώμη έχει η Melissa γι' αυτό! Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μου μοιάζει».

«Είναι απίθανη για την ηλικία. Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο χρονών είναι», επιβεβαιώνει η Meliisa. «Και, ναι, προφανώς μας λένε αδερφές», συμπληρώνει. «Οι εκφράσεις και οι κινήσεις μας μοιάζουν πολύ». 

Το ακόμα καλύτερο είναι πως δεν είχαν καμία ιδέα ότι θα αποφοιτούσαν την ίδια μέρα. Μαζί τους ήταν και η 91χρονη γιαγιά της Melissa και μητέρα της Suzanne για την οποία πρέπει να ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. 

 

Wales News Service
Wales News Service

Και μετά την αποφοίτηση, τι;

Η Μelissa η οποία σπούδασε Αγγλική Φιλολογία θα περάσει τον επόμενο ένα χρόνο ταξιδεύοντας ενώ η Suzanne θα ξεκουραστεί, αφού αυτό είναι το δεύτερο πτυχίο της. Το πρώτο είναι πάνω στην ψυχολογία το οποίο και απέκτησε όταν η Melissa ήταν 16 χρονών.