apimages
apimages
15|08|2017 16:27
SHARE
ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει κάστρο για την κόρη του Χάρπερ και κάνει άνω κάτω το διαδίκτυο


Είναι από εκείνους τους άντρες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο πλευρό της και αυτό όχι μόνο γιατί είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, αλλά γιατί έχει κατά καιρούς αποδείξει ότι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο του μπαμπά.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αφιερώνει μεγάλο μέρος από το χρόνο του στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Βικτόρια Μπέκαμ και πριν από λίγες ώρες έβγαλε εις πέρας μια μεγάλη πρόκληση που είχε αναλάβει για λογαριασμό της κόρης του, Χάρπερ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής χρειάστηκε έξι ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρώσει την κατασκευή ενός κάστρου -μαμούθ που αποτελούνταν από 4000 κομμάτια. Μάλιστα όταν πήρε για πρώτη φορά στα χέρια του το συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του στους θαυμαστές του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τη λεζάντα της οποίας συνόδευε η παρακάτω φράση:

«Σελίδα 1 του κάστρου της Disney. 4000 κομμάτια, 490 σελίδες οδηγιών μπορεί να μοιάζω μπερδεμένος αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος.»

 

 

Σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχοντας καταφέρει να ενώσει όλα τα κομμάτια, ποζάρει τόπλες μπροστά από το κάστρο της κόρης του Χάρπερ και γράφει:

«Τελείωσα...Κάποιον τον περιμένει μια όμορφη έκπληξη το πρωί.»

Πολλοί από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες του έσπευσαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία άλλοτε με χιούμορ κάνοντας λόγο για «dad goals» κι άλλοτε με θαυμασμό για τις ικανότητές του, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στο ποδόσφαιρο.

Η φωτογραφία του Μπέκαμ συγκέντρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes.