Jeff Kandyba/AP
Jeff Kandyba/AP
16|08|2017 12:34
SHARE
ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ

Ο σκιτσογράφος του δικαστηρίου εξηγεί γιατί τα σκίτσα της Τέιλορ Σουίφτ δεν της μοιάζουν


Δικαιώθηκε η Τέιλορ Σουίφτ από το δικαστήριο του Ντένβερ, σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό Ντέιβιντ Μίλερ.

Η απόφαση των ενόρκων έφερε δάκρυα στα μάτια της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία έπεσε στην αγκαλιά των δικηγόρων και της μητέρας της.

Πρώτος είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη ο DJ Ντέιβιντ Μίλερ, τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς υποστήριζε ότι η Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσε την απόλυσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό και ζητούσε αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και από την πλευρά της η Τέιλορ Σουίφτ, δεν είχε προβεί σε μήνυση, πέρασε στην αντεπίθεση έναν μήνα αργότερα, κατηγορώντας τον Μίλερ για σεξουαλική παρενόχληση και ζητώντας μόνο ηθική αποζημίωση. Το δικαστήριο θα της έδινε μόλις 1 δολάριο.

Αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης -εκτός φυσικά από την υπόθεση, ήταν τα σκίτσα της βραβευμένης τραγουδίστριας μέσα από το δικαστήριο. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο σκιτσογράφος και γιατί οι εικόνες που ζωγραφίζει, δεν μοιάζουν με την πανέμορφη Σουίφτ. 

 

Ο καλλιτέχνης αποφάσισε να αποκαλύψει λοιπόν το λόγο που τα σχέδιά του δεν δείχνουν την Τέιλορ Σουίφτ όπως ακριβώς είναι. Και η απάντηση του: Είναι πάρα πολύ όμορφη για να τη σχεδιάσει κάποιος.

Ο καλλιτέχνης Jeff Kandyba, δήλωσε στο Fox 31 του Ντένβερ: «Ένα πρόσωπο όπως αυτό της Τέιλορ Σουίφτ, που είναι πολύ όμορφο - έχει τέλειες διαστάσεις- είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολο να σκιαγραφιστεί».

Jeff Kandyba/AP
Jeff Kandyba/AP

Είναι πιο δύσκολο να ζωγραφίσει κάποιος την Τέιλορ Σουίφτ, με την τέλεια συμμετρία στο πρόσωπο και το εντυπωσιακό πορσελάνινο δέρμα, από ό,τι κάποιους ανθρώπους με "ιδιοσυγκρασίες".

«Αν μου δώσετε κάποιον με μια γενειάδα και γυαλιά ..τέλεια, το έχω», δήλωσε ο Kandyba.

Γνωρίζοντας ότι τα σκίτσα θα έκαναν το γύρο του πλανήτη, ο Kandyba χρειάστηκε να δουλέψει εκ των προτέρων, ζωγραφίζοντας για ώρες την τραγουδίστρια. Παρόλαυτά, οι φαν δεν ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.