Instagram/Portiaderossi
Instagram/Portiaderossi
17|08|2017 09:42
SHARE
9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

Το μήνυμα αγάπης της Έλεν Ντετζενέρις στη σύζυγό της για την 9η επέτειο γάμου τους


Η 59χρονη παρουσιάστρια του The Ellen Show έκλεισε 9 χρόνια γάμου με την αγαπημένη της και το γιόρτασε. 

Αν κάποιος μπει αυτή τη στιγμή στο Instagram της Έλεν Ντετζενέρις θα παρατηρήσει ότι τα 3 τελευταία ποστ είναι αφιερωμένα στο μεγάλο έρωτα της ζωής της, την Πόρσα Ντε Ρόσι.

Χτες, 16 Αυγούστου, αυτές οι δύο γυναίκες, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, έκλεισαν 9 χρόνια γάμου. 

Η Έλεν Ντετζενέρις που δε διστάζει να δείξει την αγάπη της για την 44χρονη συντροφό της (και γενικά δεν κωλώνει σε τίποτα), ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στην οποία έγραψε ένα μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης για την σύζυγό της. 

 

 

@PortiadeRossi and I got married 9 years ago today. Being her wife is the greatest thing I am.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις Αύγ 16, 2017, 12:46μμ PDT

 

«Η Πόρσα Ντε Ρόσι κι εγώ παντρευτήκαμε σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια χρόνια. Το να είμαι η σύζυγός της είναι το ομορφότερο πράγμα που θα μπορούσα να είμαι».  

Την ίδια στιγμή, η Πόρσα Ντε Ρόσι μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία από το βράδυ της επετείου τους γράφοντας «Είμαστε μαζί τόσο πολύ καιρό που όχι μόνο φαινόμαστε σαν να είμαστε παιδιά σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά την τραβήξαμε και με κάμερα. Χρόνια μας πολλά Thing».

 

 

We've been together so long that not only do we look like kids in this picture, but it was taken with a camera! Happy 9th, Thing.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portia de Rossi (@portiaderossi) στις Αύγ 16, 2017, 5:48μμ PDT

 

Η Έλεν έκανε repost το ποστ της γράφοντας ότι λατρέυει τη συζυγό της. 

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν το ζευγάρι αντάλλαξαν βέρες σε μια κλειστή γαμήλια τελετή που περιλάμβανε μόλις 30 καλεσμένους. 

Κι ενώ κρατούν χαμηλό προφίλ γύρω από τη σχέση τους, όταν μοιράζονται η μία φωτογραφία της άλλης προκαλούν τρικυμία από like και shares αφού ο κόσμος λατρεύει να τις βλέπει μαζί.