Instagram/SarahStage
Instagram/SarahStage
18|08|2017 09:57
SHARE
SARAH STAGE

Η έγκυος μοντέλο με τους κοιλιακούς βαρέθηκε να ακούει ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται- Η αντίδραση της


Προχωρημένη εγκυμοσύνη και six-pack κοιλιακοί; Απ' ότι φαίνεται, γίνεται. 

Ή, για να είμαστε πιο ρεαλιστές, γίνεται αν σε λένε Sarah Stage, είσαι μοντέλο και σχεδόν όλη σου τη ζωή ακολουθείς ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης. 

Αν κάποιος κάνει scroll down στο λογαριασμό της Sarah Stage στο Instagram και δεν ξέρει ότι είναι έγκυος, κάτα 99,9% δε θα του περάσει καν από το μυαλό. Παρόλα αυτά, το 33χρονο fitness μοντέλο, διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (τουλάχιστον δεν θα έχει να ανησυχεί για το πως θα χάσει τα παραπανίσια κιλά, αφού δεν φαίνεται να έχει πάρει ούτε ένα). 

 

 

Στις φωτογραφίες, ή μάλλον στις mirror selfies, με τις οποίες ενημερώνει τακτικά το λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι, πολύ συχνά εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα αφήνοντας την εντυπωσιακά γραμμωμένη κοιλιά εκτεθειμένη.   

 

 

Φυσικά, όλο αυτό όχι μόνο δεν έχει περάσει απαρατήρητο, αλλά έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις. Όπως λέει μάλιστα πολύ συχνά δέχεται μηνύματα εκ μέρους γιαρών και γυναικολόγων που την προειδοποιούν για την υγεία τόσο τη δική της, όσο και του εμβρύου, συμβουλεύοντας την να αφήσει τη γυμναστική σε αυτό το στάδιο εγκυμοσύνης. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό. Πριν από 2 χρόνια που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, και πάλι είχε μια αδιανόητα fit φιγούρα για έγκυος σε προχωρημένο στάδιο, δεχόταν ακριβώς τα ίδια σχόλια.

Έτσι, απαυδισμένη από το γεγονός ότι όλοι έχουν γνώμη για το σώμα της και την υγεία του εμβρύου, πρόσφατα, ανέβασε ένα βιντεάκι στο Instagram με το οποίο απάντησε σε όλους τους επικριτές της. Σε αυτό, τη βλέπουμε να γυμνάζεται στο σπίτι της κάνοντας squats (καθίσματα), πλάγια σανίδα κ.α. ενώ την ίδια στιγμή ο μόλις 2 ετών γιος της παίζει λίγο πιο δίπλα. 

Προκλητικό; Ίσως. Αλλά αυτή ακριβώς την αντίδραση ήθελε να «πετύχει».

 

 

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο γράφει: «Από τότε που ανακοίνωσα τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, δέχτηκα μηνύματα από κάποιους "ειδικούς της ιατρικής” που μου λένε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω. Κι ενώ με κάποια από αυτά πραγματικά ξεκαρδίζομαι στα γέλια, επιλέγω να ακούω τις συμβουλές του προσωπικού μου γυναικολόγου και, φυσικά, να ακούω το σώμα μου. Αν κάτι δε με κάνει να αισθάνομαι καλά, απλα δε το κάνω! 
Πάντα πράττω με γνώμονα την υγεία του μωρού που κυοφορώ» λέει απαντώντας στους επικριτές της.
«Επιπλέον, υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι από τη στιγμή που γυμνάζομαι ενώ είμαι έγκυος, σημαίνει ότι έχω εμμονή με την εικόνα μου. Στην πραγματικότητα, έχω εμμονή με το να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα δώσει τόσο στο παιδί μου όσο και σε εμένα μια καλύτερη ποιότητα ζωής», γράφει αποστομώνοντας όσους έχουν άποψη για τον τρόπο ζωής που ακολουθεί.