© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
ΣΤΟ INSTAGRAM

Θα μπορούσε να είναι Ελληνίδα μάνα! Η Victoria Beckham στέλνει το γιο της για σπουδές και κλαίει


Ενα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Victoria Beckham.

Σπάνιο όχι γιατί η ίδια δεν έχει δημοσιεύσει ξανά καρέ ποζάροντας με το μεγάλο γιο της, αλλά γιατί σε αυτή τη φωτογραφία η ίδια αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να εκφράσει την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ο γιος τoυ David και της Victoria Beckham ετοιμάζεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη ζωή του. Ένα βήμα που κάνει τους γονείς του υπερήφανους. Η μητέρα του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε τη χαρά της που ο γιος της θα φοιτήσει στο κολέγιο.

Ο 18χρονος Brooklyn ετοιμάζεται να κάνει σπουδές φωτογραφίας στη Νέα Υόρκη και η Victoria θέλησε να τον συγχαρεί μη μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή της.

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι για σένα, Brooklyn. Σ’αγαπάμε και θα μας λείψεις» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. «Ναι, κλαίω» ήταν το hashtag  της φωτογραφίας της που συγκέντρωσε χιλιάδες likes. Η ίδια «λύγισε» και δάκρυσε μπροστά στο φακό, γεγονός που σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί δημόσια.

 

We are all so proud of you Brooklyn. Amazing A level results and off to college. We love you so much and will miss you. #yesiamcrying #emotional x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις Αύγ 18, 2017, 12:26μμ PDT

 

TAGS