Serena Williams/ Instagram
Serena Williams/ Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Serena Williams: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει τι τρώει στην εγκυμοσύνη της και γίνεται viral


Mε ένα ανατρεπτικό βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σύντροφος της Serena Williams μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Με αυθορμητισμό και πολλές δόσεις χιούμορ, ο Αlexis Ohanian σχολιάζει τις προτιμήσεις της Serena όταν ανοίγει η όρεξή της και έρχεται η ώρα του «τσιμπολογήματος». Μόνο που εκείνη, ως υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής δεν καταφεύγει σε τροφές με περιεκτικότητα σε αλάτι και ζάχαρη γιατί απλά ξέρει ότι θα της προσφέρουν «κενές» θερμίδες.

Σε ένα βίντεο τραβηγμένο σε σούπερμαρκετ, ο Alexis Ohanian δήλωσε: «Είναι Παρασκευή βράδυ και πηγαίνω για ψώνια γιατί η σύντροφός μου έχει «λιγούρες». Μου είχαν πει ότι θα είχε λιγούρες, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν τέτοιου είδους. Κολοκυθάκια, σπαράγγια και πώς το είπαμε αυτό; ... Αγκινάρες! Αυτές είναι οι λιγούρες της. Είναι εκπληκτικό».

Τον Iούλιο, η Seran Williams είχε δηλώσει στο E! Νews ότι προσπαθούσε να τρώει ακόμα πιο υγιεινά στην εγκυμοσύνη της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της δείχνοντας την πορεία της εγκυμοσύνης της.
 

Η ίδια έχει δηλώσει ότι της φαίνεται απίστευτη αυτή η αλλαγή στη ζωή της. Ο σύντροφός της είναι στο πλευρό της και απλά απολαμβάνει «τη διαδρομή» μέχρι τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Γεννημένος στο Μπρούκλιν, το 1983, από πατέρα Αμερικανό με καταγωγή από την Αρμενία και μητέρα γερμανίδα, ο Alexis Ohanian οφείλει την επιτυχία του στην δημιουργία του σάιτ Reddit όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, σε ηλικία 22 ετών.

Serena Williams και Alexis Ohanian θα παντρευτούν στο τέλος του 2017.