Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Η άγνωστη ιστορία πίσω από αυτή τη σπάνια λήψη της Kate Middleton


Πίσω από κάθε φωτογραφικό καρέ, κρύβεται πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Μια ιστορία με συγκεκριμένο χωροχρόνο και συναισθήματα.

Ο Chris Jackson κάνει μια συναρπαστική δουλειά. Απαθανατίζει στιγμές ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Ο φακός του έχει γίνει μάρτυρας σπουδαίων γεγονότων που άφησαν αποτύπωμα στην ιστορία του κόσμου που γράφεται καθημερινά. Ο Chris Jackson εργάζεται για το πρακτορείο Getty Images και είναι ο επίσημος φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας. Κύρια αποστολή του; Να απαθανατίζει τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο και απλό να καταφέρεις να τους φωτογραφίσεις σε αυθόρμητες πόζες. Ομως, δεν είναι αδύνατο να συμβεί.

Ο φωτογράφος αποκάλυψε στο Town and Country τις φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας που δεν θα ξεχάσει ποτέ είτε γιατί αποτυπώνουν γεγονότα-ορόσημα για την πορεία της στο χρόνο είτε γιατί συνδέθηκαν με συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές. «Οι φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε «αστείες», «επίσημες», «ιστορικές».

Αλλά οι συγκινησιακά φορτισμένες φωτογραφίες είναι πιο σπάνιες και δύσκολο να τις απαθανατίσει κάποιος (...) Μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες είναι αυτή που δείχνει την Kate να περπατά ανάμεσα στους τάφους ιδιαιτέρως φορτισμένη (βρισκόταν σε νεκροταφείο στη Σιγκαπούρη το 2012).