AP
AP
22|08|2017 15:57
SHARE
GONE GIRL

Το πρώτο ποστ της Taylor Swift μετά την «εξαφάνισή» της από τα social media


Η Τέιλορ Σουίφτ επανεμφανίστηκε. Και το έκανε με τον πιο αινιγματικό τρόπο. 

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, την Παρασκευή που μας πέρασε, η Τέιλορ Σουίφτ εξαφανίστηκε από προσώπου social media. Χωρίς καμία προειδοποίηση έσβησε όλο το περιεχόμενο, εικόνες και ποστ, από κάθε λογαριασμό που διατηρούσε, αφήνοντας τους κενούς. Δηλαδή όχι ακριβώς κενούς, αλλά με τους εκατομμύρια followers που είχε ο καθένας. 

Mέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση που να εξηγεί την παραπάνω κίνηση. Έτσι οι περισσότεροι εικάζουν ότι το έκανε για να κάνει μια καινούρια αρχή, ειδικά μετά την κόντρα και τις διενέξεις που είχε με τους Kim Kardashian, Kanye West, Calvin Harris και  Katy Perry, εξαιτίας των οποίων πολλοί φαν της είχαν απσχιστεί από εκείνη και είχαν αρχίσει να την αποκαλούν υποκρίτρια και ύπουλη. Μάλιστα της έστελναν και αντίστοιχα emojis με φίδια. 

Μόλις λίγες ημέρες μετά την σοσιαλμιντιακή της εξαφάνιση, χτες, πόσταρε ένα μυστηριώδες βιντεάκι στο λογαριασμό της στο Ιnstagram το οποίο δείχνει ένα φίδι (Τέιλορ, πόσο χιούμορ έχεις τέλος πάντων;) θέλοντας ίσως (;) να στείλει ένα μήνυμα, εμμέσως πλην σαφώς, στους «εχθρούς» της.  

 

 

Το βίντεό μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκ. προβολές και όλοι αναμένουν εναγωνίως την επόμενη της κίνηση. Ας ελπίσουμε να είναι πιο σαφής!