apimages
apimages
23|08|2017 09:30
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Λάνα Ντελ Ρέι δείχνει στους φαν της την καλύτερή της φίλη και είναι Ελληνίδα


Μπορεί να μας συστήθηκε ως μια τραγουδίστρια με πολύ μελαγχολικό ύφος, που δεν χαμογελάει σχεδόν ποτέ, παρόλα αυτά στις προσωπικές της στιγμές συμβαίνει μάλλον το αντίθετο.

Η Λάνα Ντελ Ρέι έβγαλε τα ρομαντικά της φορέματα, φόρεσε αθλητικά ρούχα και σχεδόν αμακιγιάριστη βγήκε μια χαλαρή βόλτα στη φύση μαζί με την καλύτερή της φίλη, η οποία είναι μισή Ελληνίδα!

Πρόκειται για μια σταρ της indie pop με την οποία φαίνεται πως έχει αναπτύξει ιδιαίτερη χημεία και αυτό δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για την Marina Diamandis ή αλλιώς Marina and the Diamonds με την οποία η Λάνα Ντελ Ρέι διατηρεί φιλία εδώ και αρκετά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν συνεργαστεί μουσικά, η αγάπη και η εκτίμηση της μιας προς το πρόσωπο της άλλης είναι τεράστια.

Η 31χρονη Marina Lambrini Diamandis (Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή) όπως είναι το πραγματικό της όνομα είναι στιχουργός , μουσικός και τραγουδίστρια και έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ αλλά και singles παγκοσμίως, ενώ έγινε γνωστή όταν έφτασε στη δεύτερη θέση στη λίστα του BBC Sound για το 2010. 

 

 

Η μητέρα της είναι Ουαλή και ο πατέρας της Ελληνας. Μετά το χωρισμό των γονιών της και στα 16 της χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην χώρα μας για να μείνει για λίγο διάστημα με τον πατέρα της, αλλά τελικά την κέρδισαν η μουσική καριέρα και το Λονδίνο.

Η Λάνα Ντελ Ρέι έχει ευχαριστήσει πρόσφατα την Marina Lambrini Diamandis για την φιλία της αλλά και την τέχνη της, ενώ το Μάιο η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο απαθανάτισε τη Marina Lambrini Diamandis την ώρα που γελά ασταμάτητα. Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο η Λάνα Ντελ Ρέι έγραψε χαρακτηριστικά: «Sisters», δηλαδή «Αδερφές».