AP
AP
25|08|2017 11:28
SHARE
ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Η τροφή που δε βάζει ποτέ στο πιάτο της η Μισέλ Ομπάμα


Είναι πάντα ωραίο να μαθαίνεις τις παραξενιές των διασήμων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους ευρέως συμπαθείς, όπως η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Ποιο είναι λοιπόν το λαχανικό που δεν τρώει ποτέ η Μισέλ Ομπάμα; 

Είναι μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στην Αμερική. Και ενώ μπορεί να μην κατέχει πια τη θέση της Πρώτης Κυρίας συνεχίζει να απασχολεί τα media τόσο για την καθημερινή της ζωή, όσο και για τις κοινοφελείς της δράσεις. 

Σε μια πρόσφατή της συνέντευξη στο περιοδικό Food & Wine, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα λαχανικό που δεν είναι μέσα στη λίστα των προτιμήσεων της. 

Ο λόγος για τα παντζάρια. 

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε ότι το 2008 και ο Μπάρακ Ομπάμα, σε μια συνέντευξη για τις διατροφικές του συνήθειες, είχε δηλώσει ότι πάντα τα αποφεύγει ενώ το 2009 τα απέκλεισε από το μποστάνι του Λευκού Οίκου. 

Γιατί τόση απέχθεια στο κόκκινο λαχανικό; Κανείς δε γνωρίζει. Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι ότι το 2010, η Μισέλ Ομπάμα, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Ladies’ Home Journal ότι είναι γενετικό. 

«Πιστεύω ότι σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ειδικό γονίδιο για τα παντζάρια» είχε πει αστειευτικά, «Έτσι, υπάρχουν οι άνθρωποι που τα λατρεύουν, υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν τα αντέχουν. Κανείς από τους δυο μας δε διαθέτει αυτό το το γονίδιο», συμπλήρωσε. 

Αυτό θα πει να βρίσκεις το άλλο σου μισό (!).