Instagram/HeidiKlum
Instagram/HeidiKlum
25|08|2017 13:38
SHARE
HEIDI KLUM

Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει την προετοιμασία που χρειάζεται για να δείχνει άψογη


Το «πριν» και το «μετά» της Χάιντι Κλουμ δείχνει όλη την αλήθεια πίσω από την «άψογη» εικόνα των celebrities. 

Κάθεστε στον υπολογιστή ή χαζεύετε από το κινητό σας και από την οθόνη σας περνούν καθημερινά ένα σωρό εμφανίσεις των διασήμων (και μη) που τους δείχνουν αψεγάδιαστους και σε τέλεια φόρμα.

Σε πρώτη ανάγνωση, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι κακό σε όλο αυτό (εκτός αν γίνεται σε εμμονικό βαθμό). Υποσυνείδητα όμως μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στην αυτοπεποίθηση σας. 

Γιατί όσο εσείς βλέπετε μια αντικειμενικά τέλεια εικόνα, μέσα σας μπορεί να καλλιεργούνται από μικρές ανασφάλειες για την εμφάνιση σας μέχρι ολόκληρα υπαρξιακά θέματα.  

Η Χάιντι Κλουμ, μια από τις πιο ειλικρινείς και με χιούμορ γυναίκες που δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους (αρκεί να θυμηθείτε τις επικές μεταμορφώσεις που κάνει κάθε χρόνο για να γιορτάσει το θεσμό του Χάλοουιν) πρόσφατα ανέβασε ένα βιντεάκι στο Ιnstagram.  

Μπορεί στα 44 της, το πρώην τοπ μόντελ, να παραμένει ακθαμβωτική, αλλά δε διστάζει να παραδεχτεί ότι για να φαίνεται απαιτείται αρκετή «δουλειά», δεν προκύπτει εντελώς φυσικά.

 

 

 

 

Στο βιντεάκι που ανέβασε, πριν λίγες ημέρες, δείχνει όλη την προετοιμασία που προηγήθηκε πριν την εμφάνισή της στην κριτική επιτροπή στο τηλεοπτικό σόου America's Got Talent. 

Όπως θα δείτε και μόνη σας πρόκειται για μια μίνι μεταμόρφωση!  

 

 

 

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει τη διαδικασία της προετοιμασίας της πριν από δημόσια εμφάνιση. Θεά.