Instagram/lindseywixson
Instagram/lindseywixson
25|08|2017 14:52
SHARE
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΩΝ 23!

Lindsey Wixson: Το μοντέλο που αποχώρησε από τη βιομηχανία της μόδας στα 23 της!


Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια έκανε την τελευταία της πασαρέλα και αποχαιρέτησε τον κόσμο της μόδας. 

Το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια και τα μικρά, αλλά σαρκώδη χείλη της είναι το σήμα κατατεθέν της Lindsay Wixson η οποία δουλεύει ως μοντέλο από το 2009. 

Από τότε έχει περπατήσει ουκ ολίγες φορές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τους John Galliano, Alexander McQueen, Versace κ.α. ενώ έχει υπάρξει και μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ. 

 

 

Πριν από μια εβδομάδα, το 23χρονο μοντέλο που έχτισε την καριέρα της πάνω στη διαφορετικότητα της ομορφιάς, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το μόντελινγκ μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram. 

«Σε όλους τους φαν μου, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο τραυματισμός μου με αναγκάζει να σταματήσω από τη βιομηχανία της μόδας και κρεμάσω τα ψηλά μου τακούνια», έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram αναφερόμενη σε έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον τένοντα του ποδιού της. 
«Αυτή η δουλειά μου έδωσε τόσα πολλά και είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, νιώθω ότι είναι σημαντικό να ακούσω το σώμα μου και όσα αλλάζουν στο σκηνικό της μόδας και ειρηνικά να προσπαθήσω να συνεχίσω». 

Ευτυχώς έχει ήδη plan Β και αυτό είναι να ασχοληθεί με τη δεύτερη μεγάλη της αγάπη: την κεραμεική. Σχετικό; Όχι. Ενδιαφέρον; Πολύ! 

 

 

 

Μάλιστα έχει δημιουργήσει κι ένα λογαριασμό στο Instagram όπου εκθέτει τις κεραμικές δημιουργίες της.

 

Σκοπός της, στο πιο μακρινό μέλλον, είναι να ασχοληθεί με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.  

 

 

 

 

 

 

Εδώ, στα 15 της.

 

15 yr old petal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsey Wixson (@lindseywixson) στις Μάρ 17, 2017, 7:28πμ PDT