ΑP Images
ΑP Images
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Μαμά αμέσου δράσης! Η Νatalie Portman με την έξι μηνών κόρη της


Ο ρόλος της μητέρας δεν απαιτεί σενάριο, αλλά δοτικότητα και αφοσίωση.

Φαίνεται ότι για τη Natalie Portman αυτός είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles κρατώντας στην αγκαλιά της την 6 μηνών κόρη της.

Μητρότητα και θηλυκότητα σε αρμονία. Φορώντας ένα μίνι τζιν φόρεμα, γυαλιά ηλίου aviators και πλατφόρμες έδειξε ότι είναι μια stylish μητέρα που ξέρει να αγαπά τον εαυτό της. Χωρίς make up και με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, χάρισε στο look της πόντους νεανικότητας.

Η κόρη της Natalie Portman ήρθε στον κόσμο στο τέλος του Φεβρουαρίου. Παντρεμένη με τον χορογράφο Benjamin Millepied ζει μια γεμάτη οικογενειακή ζωή με τον γιο της Aleph και την κόρη της Amalia.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar είχε δηλώσει για την οικογενειακή της ζωή: «Τις ημέρες που δεν εργάζομαι, ξυπνάω στις 7. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να αλλάξω την πάνα του μωρού. Ο ανδράς μου συνήθως φτιάχνει το πρωινό για τον γιο μας. Δεν είμαι πρωινός τύπος. Αν δεν είχα παιδιά ή να πάω στη δουλειά, θα κοιμόμουν μέχρι το μεσημέρι...Εχω δύο «εαυτούς»: ο ένας είναι να είμαι στη δουλειά όλη μέρα και ο άλλος να είμαι ολοκληρωτικά μητέρα όλη μέρα».

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image

H Natalie Portman με το σύζυγό της