laperla.com
laperla.com
29|08|2017 15:25
SHARE
LA PERLA AW/17

Η Κένταλ Τζένερ φωτογραφίζεται για τη νέα συλλογή της La Perla σε παραμυθένιο σκηνικό


Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο προσθέτει στο βιογραφικό του άλλη μια σπουδαία συνεργασία με το αγαπημένο brand εσωρούχων La Perla και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η Κένταλ Τζένερ στην πιο ρομαντική της εκδοχή γίνεται η πρωταγωνίστρια της νέας συλλογής της La Perla Fall Winter 2017 Romance και φωτογραφίζεται ως αιθέρια ύπαρξη για λογαριασμό της καμπάνιας του brand.

Το 21χρονο μοντέλο φοράει τα κομψά δαντελένια εσώρουχα της εταιρείας και περιτριγυρισμένο από φρέσκα φρούτα και πολύχρωμα λουλούδια μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο φαντασίας και αποπλάνησης. Ο καταπράσινος και ολάνθιστος κήπος της La Perla είναι εμπνευσμένος από τη γοητεία των βοτανικών κήπων αλλά και αυτών των παραμυθιών. Ενα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από όνειρο.

Για τη νέα συλλογή Fall Winter 2017 Romance οι makeup artists που επιμελήθηκαν την εικόνα του μοντέλου επέλεξαν ένα natural beauty look που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα και το κόνσεπτ του brand, ώστε η Κένταλ Τζένερ να θυμίζει μια υπέροχη αμαζόνα.

laperla.com
laperla.com

Οι εκπλήξεις της καμπάνιας του brand δεν σταματούν όμως εδώ. Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει ακόμη με τουίντ κοστούμι από μαλακό ύφασμα αλλά και με ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια του luxe lingerie brand, το λευκό μάξι φόρεμα με το βαθύ άνοιγμα στο ruffled σχεδιασμένο ντεκολτέ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που το διάσημο μοντέλο συνεργάζεται με τη La Perla, μιας και έχει εμφανιστεί τόσο στην καμπάνια του brand για την pre -Fall 2017 συλλογή όσο και σε διαφημιστικές καμπάνιες της για τη σεζόν Spring /Summer 2017, ενώ στην μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της μόδας έχει καταφέρει να υπογράψει συμβόλαια με κορυφαίες εταιρείες, όπως Fendi, Balmain και Victoria's Secret.

laperla.com
laperla.com
laperla.com
laperla.com
laperla.com
laperla.com
laperla.com
laperla.com