apimages
apimages
31|08|2017 15:30
SHARE
KENTΑΛ ΤΖΕΝΕΡ

Γιατί ο τιμητικός τίτλος που θα δοθεί στην Κένταλ Τζένερ έχει προκαλέσει αντιδράσεις


Απο εδώ και πέρα η Κένταλ Τζένερ δεν θα είναι απλώς ένα μοντέλο. 

Όταν πέφτει η ατάκα «fashion icon της δεκαετίας» σε ένα τραπέζι μπορεί να μην έχουν όλοι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό τους, αλλά σίγουρα φαντάζονται κάποια που έχει αφήσει το στίγμα της με το αυθεντικό της στιλ, κάποια που κινεί τα νήματα της μόδας, κάποια που -σε κάθε περίπτωση- έχει αποδείξει την αξία της. 

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι αυτός ο τίτλος θα δοθεί στην μικρότερη αδερφή των Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ

Αυτή είναι η απόφαση του ενημερωτικού σάιτ μόδας The Daily Front Row στα 5α ετήσια βραβεία μόδας Fashion Media Awards και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο. 

Οκ, σίγουρα έχει περπατήσει σε high estate πασαρέλες, είναι ένας από τους «άγγελους» της Victoria's Secret, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτή τη στιγμή και, επιπλέον, μία από τις βασίλισσες του Instagram, αλλά και πάλι, αυτή η απόφαση δεν έχει λάβει τις πιο θερμές αντιδράσεις.

Αντιθέτως, ένα τέραστιο «ΤΙ;» έχει σχηματιστεί πάνω από τα κεφάλια των χρηστών του Twitter. Και δικαίως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς.

 

 

 

Μα είναι δυνατόν να είναι το fashion icon μιας ολόκληρης δεκαετίας; Αυτό που επισημαίνεται και στα παραπάνω Tweets ειναι ότι η Κένταλ, πριν από 10 χρόνια, ήταν μόλις 11 ετών και σίγουρα όχι fashion icon! 


Δίκαιο ή άδικο, σε κάθε περίπτωση, η τελετή της απονομής θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Εκεί, εκτός από την 21χρονη  θα βραβευτούν και άλλα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, όπως ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino, ενώ τη βραδιά θα παρουσιάσει το μοντέλο Ashley Graham.