Natalie Portman: Η αλλαγή στη διατροφή της που έκανε το δέρμα της να λάμπει | 0 bovary.gr
Natalie Portman: Η αλλαγή στη διατροφή της που έκανε το δέρμα της να λάμπει | 0 bovary.gr
01|09|2017 21:18
SHARE
NATALIE PORTMAN

Natalie Portman: Η αλλαγή στη διατροφή της που έκανε το δέρμα της να λάμπει


Ο αυθορμητισμός της την κάνει ακόμα πιο γοητευτική. Στα 36 της χρόνια είναι πια μητέρα δύο παιδιών και έχει βρει την συνταγή της εσωτερικής της ισορροπίας.

Η Natalie Portman παραχώρησε συνέντευξη στο The Cut και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον εαυτό της αλλά και για τα μυστικά της λαμπερής της επιδερμίδας.

Ποια είναι η αλλαγή που έκανε το δέρμα της να ηρεμήσει και να δείχνει ακόμα πιο καθαρό και φωτεινό; (πέρα από το γεγονός ότι του κάνει καθαρισμό με οργανικά προιόντα και δεν παραλείπει την κρέμα ματιών ποτέ).

«Ημουν αρκετά τυχερή γιατί η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ για την εξωτερική ομορφιά. Πάντα επικεντρωνόταν στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την καλοσύνη του. Ολα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου και το πώς νιώθεις μαζί του.

Είναι ωραίο αυτό γιατί πάντα με έκανε να μην με νοιάζει τόσο πολύ πώς θα φανώ. Οι make up artists μου λένε: «Είναι τόσο εύκολη η συνεργασία μαζί σου». Τους αφήνω απλά να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν επεμβαίνω γιατί δεν έχω ένα συγκεκριμένο πράγμα που προσπαθώ να πετύχω. Είμαι απλά χαρούμενη που καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν την τέχνη τους στο πρόσωπό μου.  (...) Για τον εκάστοτε ρόλο θα πρέπει να δείχνεις διαφορετικός. Δεν χρειάζεται πάντα να πρέπει να δείχνεις glamorous. Μου αρέσει να «εκφράζω» διαφορετικές γυναίκες. Είναι ωραίο να μπορεί να το κάνει αυτό ένας ηθοποιός.

Μερικές φορές θα παίξεις χαρακτήρες που δεν φορούν make up. (…) Eίμαι vegan. Το δέρμα μου είναι πολύ καλύτερο από την εποχή που ήμουν vegetarian. Εκοψα τα γαλακτοκομικά και τα αυγά και από τότε δεν είχα κανένα ξέσπασμα ακμής. Ηταν πραγματικά σαν μια «ανακάλυψη» για μένα. Καθένας έχει μια διαφορετική ευαισθησία».

Φωτογραφίες: AP Ιmages