Splashnews
Splashnews
01|09|2017 11:14
SHARE
ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Το μιντιακό φαινόμενο μόλις εκτέθηκε ανεπανόρθωτα


To internet δεν ξεχνά. Και αν κάποια πρέπει να το γνωρίζει καλά αυτό, αυτή είναι η Κιμ Καρντάσιαν. 

To μιντιακό φαινόμενο της οικογένειας Τζένερ-Καρντάσιαν, γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και της επιρροής. Το 2015, το περιοδικό Time, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε «pop culture φαινόμενο».
Με δικό της videogame, πλήθος προϊόντων και σειρά μακιγιάζ με το όνομά της (που ξεπούλησε σε λίγες ώρες), η Κιμ, είναι η Βασίλισσα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ωστόσο κάποιες στιγμές, όπως αυτή, η Βασίλισσα μένει εκτεθειμένη.

Την Τετάρτη η 36χρονη περσόνα και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία στην οποία φοράει μπικίνι και βρίσκεται σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Εχει πολλή ζέστη σήμερα». 

 

Πιθανότατα το είχε ξεχάσει, άλλωστε καθημερινά βγάζει και ανεβάζει εκατοντάδες selfies, όμως η φωτογραφία αυτή ήταν από τις 24 Ιουλίου του 2014.

Η τριών ετών φωτογραφία είχε μοιραστεί τότε στα social media, με τη λεζάντα: «Η τελευταία μέρα για το μαύρισμα μου...»

Η νέα φωτογραφία έχει επεξεργαστεί για να εστιάσει περισσότερο στο σώμα της Κιμ ενώ η πρωτότυπη έδινε περισσότερη έμφαση στην πισίνα και τον ωκεανό κατά τη διάρκεια διακοπών της τηλεπερσόνας στο Μεξικό.

Οι φαν της Κιμ Καρντάσιαν, μάλλον απογοητευμένοι σχολίασαν τη φωτογραφία με καθόλου κολακευτικό τρόπο, ενώ η ίδια η Κιμ, σφυρίζει μάλλον αδιάφορα τραβώντας μια ακόμα selfie.