Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
01|09|2017 22:32
SHARE
KENDALL JENNER

Ο πραγματικός λόγος που η Κendall Jenner δεν θα είναι στο show της Victoria's Secret


Πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν τα ονόματα που θα περπατήσουν στην πασαρέλα στο πολυαναμενόμενο και λαμπερό fashion show της Victoria’s Secret.

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Stella Maxwell, Taylor Hill, Josephine Skriver είναι τα «αγγελάκια» που θα δούμε φέτος στο stage.

Ηχηρή η απουσία της Kendall Jenner από τη λίστα. Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια ο ρόλος της να ήταν σημαντικός, ωστόσο φέτος δεν θα τη δούμε να συμμετάσχει.

Μπορεί διαδικτυακά να οργίασαν οι φήμες περί απόρριψής της από το show ωστόσο ο πραγματικός λόγος απουσίας της είναι άλλος.

To συμβόλαιο εκατομμυρίων που έχει υπογράψει η Kendall Jenner με τον οίκο La Perla την «δεσμεύει» κι έτσι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο show ενός ανταγωνιστικού brand.

To μοντέλο είναι η ambassador της La Perla και η παρουσία της στο show μπορεί να εκλαμβανόταν ως παραβίαση της αποκλειστικότητας του συμβολαίου της με τον οίκο.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image