Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
03|09|2017 11:03
SHARE
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Pierre Casiraghi: Ο εγγονός της Γκρέις Κέλι με τη σύζυγό του στο Φεστιβάλ Βενετίας


Ελαμψαν με την παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου.

Ο εγγονός της Γκρέις Κέλι, Pierre Casiraghi και η γοητευτική σύζυγός του, Beatrice Borromeo έδωσαν το «παρών» στο εβδομηκοστό  τέταρτο Φεστιβάλ της Βενετίας που διεξάγεται αυτές τις ημέρες και σηματοδοτεί την έναρξη της κινηματογραφικής σεζόν.

Το 2015, το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια σχέσης, επισφράγισε τον έρωτά του με δύο γάμους: με πολιτικό γάμο στο ροζ ανάκτορο του πριγκιπάτου, το Salon Pink Palace και θρησκευτικό γάμο στο ιδιωτικό νησί «San Giovanni» που ανήκει στην οικογένεια της Beatrice.

Γόνος μιας εκ των αριστοκρατικών οικογενειών της Ιταλίας και κληρονόμος της εταιρείας μόδας Gruppo Marzotto, η Beatrice Borromeo σε εφηβική ηλικία περπάτησε στην πασαρέλα λόγω της ντελικάτης ομορφιάς της.

To ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε πανεπιστήμιο του Μιλάνο και αποφάσισαν να είναι μαζί τον Μάιο του 2008.

Toν Φεβρουάριο του 2017,υποδέχτηκαν τον γιο τους.

Pierre Casiraghi και Beatrice Borromeo έκαναν εμφάνιση με κινηματογραφική αίγλη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ: εκείνος επέλεξε κλασικό tuxedo με παπιγιόν ενώ εκείνη τουαλέτα σε ροζ και μαύρο τόνο με μακριά μανίκια, μακριά σκουλαρίκια και γκρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image