apimages
apimages
04|09|2017 09:37
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ζέιν Μαλίκ ξύρισε το κεφάλι του και μάλλον άρεσε πολύ στη Τζίτζι Χαντίντ


Ο 24χρονος ποπ σταρ και πρώην μέλος του πιο επιτυχημένου boy band της δεκαετίας, One Direction, εκπλήσσει τους θαυμαστές του με μια εντυπωσιακή και τολμηρή συνάμα αλλαγή στην εμφάνιση του.

Ο Ζέιν Μαλίκ αποτελεί φαινόμενο στην σύγχρονη μουσική, καθώς είναι ο πρώτος μουσουλμάνος σουπερστάρ του 21ου αιώνα, αλλά κι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο χάρη στη σχέση του με το περιζήτητο μοντέλο της βιομηχανίας της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ.

Ο Ζέιν Μαλίκ και η Τζίτζι Χαντίντ αποφάσισαν να γιορτάσουν από κοινού με τις μητέρες τους τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων Ιντ Αλ-Αντχά (Eid al-Adha δηλαδή Γιορτή της Θυσίας),οι οποίες με τη σειρά τους δεν δίστασαν να μοιραστούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μερικές από τις οικογενειακές στιγμές τους.

Μάλιστα σε ένα από τα post η μητέρα του Μαλίκ, Τρίσα Μαλίκ, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το γιο της και πιο συγκεκριμένα για την αλλαγή στην εμφάνιση του. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και σε αυτήν ποζάρουν γεμάτοι από χαρά η ίδια η Τρίσα, η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μαλίκ που πλέον δεν διαθέτει τα πλούσια μαύρα του μαλλιά, αντιθέτως ξύρισε το κεφάλι του!

Η λεζάντα της φωτογραφίας δεν περιελάμβανε καμία εξήγηση για την απόφαση του Ζέιν να αλλάξει ολοκληρωτικά το look του, απλά συνοδεύτηκε από μερικά emojis σε σχήμα καρδιάς που εξέφραζαν την αγάπη της μητέρας του, αλλά και της Χαντίντ.

Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή του στο Elle UK το περασμένο έτος, ο ταλαντούχος ποπ σταρ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ότι από τη στιγμή που αποχώρησε από τους One Direction του δόθηκε η δυνατότητα να φοράει ό,τι θέλει και αυτό είχε μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον, καθώς είναι κάτι πιο δημιουργικό και απολαμβάνει να πειραματίζεται με την εμφάνισή του.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του: