Instagram/Madonna
Instagram/Madonna
04|09|2017 09:59
SHARE
Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ

Νέο σπίτι, νέα ζωή -Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζει πλέον η Μαντόνα


Η Μαντόνα δεν κάθεται ποτέ σε ησυχία. 

Είναι 59 χρονών, αλλά έχει την απίστευτη ικανότητα να επανεφεύρει τον εαυτό της ανά πάσα στιγμή, χρονιά και ηλικία. Η Μαντόνα άφησε το πολύβουο Λονδίνο όπου διατηρεί την κύρια κατοικία της και αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή κάπου πιο μεσογειακά. 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν, ξαναφτιάχνει τη ζωή και το καινούριο της σπίτι στην Πορτογαλία. Tα νέα μοιράστηκε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από μια πολύ rustic κουζίνα στην οποία κρέμονται καλάθια (basket) από το ταβάνι. Η λήψη είναι από το Detroit του Michigan και στη λεζάντα γράφει: «I used to be a basket case but now I Live in Lisbon!» (Ήμουν χαμένη υπόθεση, αλλά τώρα ζω στη Λισσαβόνα»). 

 

 

Αν και σε πρώτη ανάγνωση, σας ακούγεται κάπως παράλογη σαν κίνηση (εξάλλου τι σχέση έχε η Μαντόνα με την Πορτογαλία;), οι κινήσεις της δείχνουν το ακριβώς αντίθετος. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, η βασίλισσα της ποπ αγόρασε σπίτι στη Λισσαβόνα ενώ έγραψε και τον γιο της David στην ποδοσφαιρική ακαδημία της ομάδας Benfica.

Για να απαντήσουμε στο τεράστιο ερωτηματικό που έχει σχηματιστεί πάνω από κάθε κεφάλι που διαβάζει αυτή την είδηση, ο λόγος που άφησε τα φώτα και μετακόμισε στη Λισσαβόνα, είναι για να αντλήσει έμπνευση για τα νέα της κομμάτια. 

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία ενός πίνακα, η super star έγραψε «Η ενέργεια της Πορτογαλίας μου δίνει τόση έμπνευση. Νιώθω πολύ δημιουργικη και ζωντανή και ανυπομονώ να δουλέψω πάνω στην ταινία μου LOVED και να γράψω νέα κομμάτια. Αυτό θα είναι το νέο κεφάλαιο στο βιβλίο μου». 

 

 

Φαίνεται μάλιστα να περνάει πολύ καλά αφού ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες κάνοντας ιππασία. «Paradise» γράφει κατενθουσιασμένη στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει πάνω στο άλογο. 

 

 

Εν όλίγοις, η Μαντόνα φαίνεται να είναι σε πολύ δημιοουργική διάθεση. Εκτός από αυτό όμως, με τη στάση της, αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.