apimages
apimages
04|09|2017 11:39
SHARE
Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Σιλβέστερ Σταλόνε -Πώς μια φωτογραφία στο Instagram προκάλεσε θύελλα σχολίων για την υγεία του


Φόβους για την υγεία του κινηματογραφικού Ρόκι προκάλεσε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, μπορεί να άφησε τη δική του σφραγίδα με τις ταινίες του στην action κινηματογραφική σκηνή των 80s και των 90s, παρόλα αυτά εξακολουθεί να παίζει ακόμα και σήμερα και να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές του.

Κι ενώ λοιπόν όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να τον παρακολουθήσουν στην επιτυχημένη ταινία  Creed 2, ένα post στο Instagram έφερε σειρά από αντιδράσεις που αφορούσαν στην κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη φαν του Σταλόνε αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία του ηθοποιού στο Instagram, στην οποία φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος και με ελάχιστα μαλλιά στο κεφάλι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας υπήρχε το εξής μήνυμα:

«Sly in creed the cancer sence», δηλαδή « Ο Sly σε σκηνή που υποφέρει από καρκίνο».

Βλέποντας αυτήν την εικόνα του ήρωά τους, οι θαυμαστές του Σταλόνε έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά και έδειξαν την ανησυχία αλλά και τη στενοχώρια τους για τον ηθοποιό, όμως στην πραγματικότητα, η φωτογραφία αυτή ήταν τραβηγμένη από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σταλόνε «Creed 2», στην οποία ο κινηματογραφικός ήρωας υποφέρει βάσει σεναρίου από καρκίνο.

 

 

Μάλιστα, σε μια δεύτερη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του ίδιου χρήστη την Περασμένη Παρασκευή το σχόλιο που τη συνόδευε έγραφε «Το καταραμένο make – up του καρκίνου», αλλά όλα αυτά αφορούν την ταινία και όχι την πραγματική ζωή του Σταλόνε.

 

 

Η ταινία «Creed2», το πρώτο trailer της οποίας θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, παρουσιάζει τη ζωή του Adonis Creed και του γιου του Apollo Creed που εκπαιδεύτηκε από τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών «Rocky Balboa» για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κέρδισε ο πατέρας του το 1979.