Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
04|09|2017 17:02
SHARE
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Η στιγμή που έπρεπε να υποψιαστούμε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος


Toν γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Kate Middleton περιμένει το τρίτο της παιδί. 

«Οι βασιλικές υψηλότητες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο τους παιδί. Όπως και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση κύηση» ήταν η ανακοίνωση του Παλατιού που γνωστοποίησε την είδηση της εγκυμοσύνης.  Ο 4χρονος Tζορτζ και 2χρονη Σαρλότ θα αποκτήσουν αδελφάκι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το στάδιο της εγκυμοσύνης στο οποίο βρίσκεται η Kate Middleton.

Οι πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της Kate Middleton, όπως, ήταν λογικό μπήκαν στο μικροσκόπιο. Τα ρούχα που επέλεγε, οι κινήσεις της, τα λόγια της.

Πριν από μερικές εβδομάδες η ίδια είχε κάνει «αποκάλυψη» για την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια βασιλικής περιοδείας στην Πολωνία.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια γνώριζε για την εγκυμοσύνη της ή είχε κάποια υποψία γι'αυτήν. Η δήλωσή της αυτή πάντως έδειξε ότι μάλλον ένα νέο μέλος για την οικογένεια ήταν ήδη στις σκέψεις του βασιλικού ζεύγους.

Συγκεκριμένα, η Κate Middleton απευθυνόμενη στον Πρίγκιπα William του ανέφερε ότι «Θα πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά» τη στιγμή που της έδιναν ένα παιχνίδι για νεογέννητα. Το δώρο ήταν ένα παιχνίδι σχεδιασμένο από την εταιρεία Whisbear.

H Kέιτ είχε σχολιάσει με χιούμορ την χειρονομία όταν έμαθε ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια σχεδιάζονται για παιδιά μικρότερα από τα δικά της. «Δώσαμε στην Δούκισσα κάποια δώρα για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Είπε ότι πρέπει να κάνουν περισσότερα μωρά και γέλασε» ήταν η δήλωση της ιδιοκτήτριας της εταιρείας.