apimages
apimages
05|09|2017 12:01
SHARE
ΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ

Ενας αφοσιωμένος μπαμπάς! Ο Ορλάντο Μπλουμ φωτογραφίζει τον γιο του σε λούνα παρκ


Αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία έναν από τους πιο γοητευτικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες του Χόλιγουντ. Ενας λόγος παραπάνω όμως που κάθε γυναίκα θα ονειρευόταν να τον έχει στο πλευρό της είναι και η αδυναμία που ο ίδιος τρέφει απέναντι στο γιο του, Φλιν.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από κάθε κοινή τους έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον Ορλάντο Μπλουμ να περνά ατέλειωτες ώρες με το γιο του Φλιν (καρπός του έρωτά του με το διεθνούς φήμης μοντέλο Μιράντα Κερ με την οποία ωστόσο χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια γάμου το 2013), τον οποίο απολαμβάνει να βγάζει για βόλτες ή για φαγητό. Οι δυο τους μάλιστα εμφανίζονται συχνά με παρόμοιο outfit, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ομοιότητα τους και στα χαρακτηριστικά -πέρα από το στιλ- είναι ιδιαίτερα εμφανής.

Η αγάπη του 40χρονου ηθοποιού για το γιο του είναι δεδομένη. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε μαζί με τον Φλιν στο «Annual Malibu Kiwanis Chili Cook-Off» στην Καλιφόρνια, μια γιορτή όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τοπική μουσική, να φάνε πολλές λιχουδιές και να ανέβουν στις κούνιες.

Μια από τις στιγμές ευτυχίας τους εκεί αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εχοντας απαθανατίσει το γιο του την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ο ταλαντούχος κινηματογραφικός σταρ δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα: «My sun», δηλαδή «Ο ήλιος μου».

 

 

Στο παρελθόν (κατά τον ευχαριστήριο λόγο του για την απόκτηση του δικού του αστεριού στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας), ο Ορλάντο Μπλουμ είχε δηλώσει:

«Καμιά επιτυχία δεν θα είχε έρθει στη ζωή μου, αν δεν υπήρχαν η οικογένεια και οι φίλοι μου. Ευχαριστώ τον μπαμπά μου, την αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου, τη μαμά μου πίσω στην Αγγλία, που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται σήμερα εδώ, τους κολλητούς μου Μαρκ και Κρις. Και, κυρίως, τη Μιράντα, που μου χάρισε το πιο σπουδαίο δώρο απ' όλα, το γιο μου. Το ξέρετε όλοι ότι σας αγαπώ, και σας ευχαριστώ για όλα!».

apimages
apimages

Στη γιορτή «Annual Malibu Kiwanis Chili Cook-Off» στην Καλιφόρνια ο ηθοποιός δεν συνοδευόταν όμως μόνο από τον 6χρονο γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, στο πλευρό του βρισκόταν μια ξανθιά γυναίκα, η οποία ωστόσο δεν διευκρινίστηκε αν είναι πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ή όχι. Μεταξύ άλλων στη γιορτή έδωσαν το «παρών» celebrities, όπως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Σαρλίζ Θερόν και η Τζάνουαρι Τζόουνς.