apimages
apimages
05|09|2017 14:11
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Γιατί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στα social media για την τρίτη εγκυμοσύνη


Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, από το παλάτι του Κένσιγκτον στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το παλάτι στο twitter, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχεται τα πυρά των χρηστών αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιμένουν πράγματι το τρίτο τους παιδί και από την πρώτη κιόλας στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης από το παλάτι του Κένσιγκτον, το ζευγάρι έχει γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής του διαδικτύου.

Εχει ήδη γραφτεί, πως η ίδια η Κέιτ είχε κάνει την αποκάλυψη πριν λίγο καιρό μόνη της, δημοσίως και πιο συγκεκριμένα κατά τη βασιλική περιοδεία στην Πολωνία, όταν αστειευόμενη είπε στον πρίγκιπα ότι θα πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά, ενώ στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν αποδόσεις τόσο για το φύλο του διαδόχου, όσο και για το όνομα που είναι πιθανό να του χαρίσουν.

Παρόλα αυτά, το ευχάριστο για τη βασιλική οικογένεια νέο φαίνεται ότι δεν έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα μια μερίδα χρηστών των social media και ειδικότερα του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ ή ακόμη και να εκφραστούν επιθετικά απέναντι στο πρόσωπό της, το ίδιο το γεγονός, αλλά και τη σεξουαλική της ζωή με το σύζυγό της.

Για παράδειγμα, ο χρήστης με το ψευδώνυμο @MichaelSymes1 έγραψε σε σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό του, πως «τα παιδιά βγαίνουν μέσα από μια ζώνη μεταφοράς μέσα από την Κέιτ» και προέτρεψε τη Δούκισσα να πάρει ρεπό και να ξεκουραστεί.

 

Ανάμεσα στα σχόλια βρέθηκε και αυτό του χρήστη @harvey_daniel, ο οποίος έγραψε :«Ορκίζομαι, η Κέιτ Μίντλετον είναι κυριολεκτικά έγκυος για τέσσερα χρόνια στη σειρά».

 

 

Ενας άλλος χρήστης με το ψευδώνυμο @iminharrysheart έγραψε: «Η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος ξανά...» και συνόδευσε το συγκεκριμένο post με ένα emoji που απεικονίζει μια μαϊμού που κλείνει τα μάτια της, δηλώνοντας ντροπή.

Twitter / @iminharrysheart
Twitter / @iminharrysheart

Στις προηγούμενες δύο της εγκυμοσύνες, να θυμίσουμε, ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε δεχτεί και πάλι αρνητικά σχόλια τα οποία αφορούσαν στην εικόνα του σώματος της. Τότε οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγορούσαν την Κέιτ ότι ήταν εξαιρετικά αδύνατη («too skinny»), ενώ κάποιοι θεώρησαν ότι η αδιαθεσία που ένιωθε τότε και οι πρωινές ναυτίες (χρειάστηκε να νοσηλευτεί κιόλας) ήταν αποτέλεσμα θεατρινισμού, ωστόσο στην πραγματικότητα πάσχει από  το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης, μια κατάσταση πολύ πιο σοβαρή από τις απλές καθημερινές ναυτίες από τις οποίες υποφέρουν σχεδόν όλες οι μέλλουσες μητέρες.

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages