H Ελεν Ντε Τζενέρις αποκάλυψε ποια λέξη της απαγόρευσαν να πει στον αέρα | 0 bovary.gr
H Ελεν Ντε Τζενέρις αποκάλυψε ποια λέξη της απαγόρευσαν να πει στον αέρα | 0 bovary.gr
06|09|2017 16:28
SHARE
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ TV

H Ελεν Ντε Τζενέρις αποκάλυψε ποια λέξη της απαγόρευσαν να πει στον αέρα


Φαντάσου να σου απαγόρευαν να είσαι, κάτι για το οποίο έχεις παλέψει. Η Ελλεν ΝτεΤζενέρις μίλησε ανοιχτά για τη λογοκρισία που δέχτηκε τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση. 

Είχαμε 1997 όταν η θαρραλέα Έλεν Ντε Τζενέρις μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Η 59χρονη παρουσιαστρία, σήμερα, γιορτάζει την 15η επέτειο του The Ellen DeGeneres Show το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2003.

Με αφορμή αυτό, η Έλεν Ντε Τζενέρις, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της εκπομπής και αποκαλύπτονας inside info και trivia για την εκπομπή.    

«Στην αρχή ήταν ένα σόου που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει», είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας ότι τότε, ακόμα, κανείς δε μπορούσε να πιστέψει κάποιος θα ενδιαφέρεται να παρακολουθεί μια λεσβία καμία ώρα της ημέρας.  

Η παρουσιάστρια που, πριν ακόμα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της Portia de Rossi, έβγαινε με την ηθοποιό Anne Heche και τη φωτογράφο Alexandra Hedison, αποκάλυψε επίσης ότι της είχαν απαγορεύσει να μιλάει δημοσίως για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα να λέει μια λέξη. 

«Θυμάμαι ότι με κάποιο τρόπο είχα χτυπήσει το δάχτυλό μου. Τότε ήμουν σε σχέση και καθώς περιέγραφα το γεγονός ετοιμαζόμουν να πω στον αέρα «εμείς» αντί για «εγώ» και με έκοψαν. Οι παραγωγοί πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο όλος ο κόσμος θα έκανε εικόνα εμένα μαζί με μια γυναίκα». 

Το ότι έπρεπε να «κρύβει» τον πραγματικό της εαυτό, ενώ είχε παλέψει για να αποδεχτεί και να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό που είναι, την έκανε να νιώθει πολύ άσχημα. 

«Ένιωθα απαίσια γιατί είχα δουλέψει σκληρά για να είμαι αληθινή και να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου για το ότι έκρυβα κάτι που εγώ μπορεί να ήξερα ότι δεν είναι λάθος, αλλά η κοινωνία μου επέβαλε το αντίθετο», δήλωσε. 

Αρχικά, έχω χάσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού επειδή μίλησα ανοιχτά για το ποια είμαι και τώρα θα χάσω και το κοινό που με στηρίζει γι' αυτό ακριβώς το λόγο επειδή θα το κρύβω». 

«Δεν ήταν εύκολο να το χειριστώ», πρόσθεσε «Ξέρω ότι έτσι είναι αυτή  δουλειά και γνωρίζω ότι χρειάζεται να "ταιριάζω" σε όλους, αλλά αυτό που τελικά σε κάνει πιο αρεστό είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα».