Instagram/EvaLongoria
Instagram/EvaLongoria
07|09|2017 16:26
SHARE
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η Εύα Λονγκόρια κάνει last minute διακοπές στις Κυκλάδες


Η Εύα Λονγκόρια βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και δείχνει να έχει ξετρελαθεί με την ελληνική κουλτούρα. 

Παίζει τάβλι, απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, πίνει κρασί, φοράει ένα φόρεμα που μοιάζει με σεμεδάκι κεντημένο από γιαγιαδίστικο χέρι και όχι μόνο.

Τις τελευταίες ημέρες η 47χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά της χώρας μας και ενισχύει το μαύρισμά της από τον ήλιο της Μεσογείου. 

Δεν ξέρουμε γιατί διάλεξε αυτή την περίοδο για «καλοκαιρινές διακοπές», αλλά με τόσες υποχρεώσεις και ιδιότητες (εκτός από ηθοποιός, είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, σκηνοθέτης, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, σχεδιάστρια ρούχων) -μάλλον- ο Σεπτέμβριος αποδείχθηκε ο πιο χαλαρός μήνας.  

Τις τελευταίες 5 ημερές ο λογαριασμός της στο Ιnstagram έχει γεμίσει από προσωπικές της στιγμές με φόντο τη Σαντορίνη.

 

 

Santorini Sunsets!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις Σεπ 5, 2017, 9:49πμ PDT

 

 

 

Όπως φαίνεται από τα ποστ της, ανάμεσα στις ειδυλλιακές στιγμές που έζησε συμπεριλαμβάνονται και βόλτες με σκάφος την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Μάλιστα, αν κρίνουμε από την πλειονότητα των ποστ που ανέβασε, πρέπει να λάτρεψε τη δύση του ήλιου και τα χρώματα της. 

 

 

 

 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι που μόλις πέρασε, τη χώρα και τα νησιά μας, επισκέφτηκαν διάσημοι όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Τομ Χανκς, ο Xιου Τζάκμαν, η Ελίζαμπεθ Χάρλει, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο κ.α.