Ap Images
Ap Images
ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!

Εβδομάδα Μόδας, Νέα Υόρκη: Η κόρη της Cindy Crawford έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα


Η Kaia Gerber μόλις πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής: περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για λογαριασμό ενός εκ των κορυφαίων οίκων μόδας.

Η Eβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, κρύβει εκπλήξεις.

Η Kaia Gerber συμμετείχε στην επίδειξη του οίκου μόδας Calvin Klein για την Άνοιξη του 2018 και η παρουσία της στο show χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερως ενδιαφέρουσα. Πριν από λίγες ημέρες, έκλεισε τα 16 της χρόνια και φαίνεται ότι δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες. Η μητέρα της, στηρίζει διακριτικά κάθε της βήμα και μάλιστα λίγο πριν το show έκανε αφιέρωση για το ντεμπούτο της κόρης της στην πασαρέλα μέσω Ιnstagram Stories.

Η Kaia Gerber περπάτησε για το show του οίκου που έβαλε τα θεμέλια της λαμπερής καριέρα της μητέρας της. Ετσι η έφηβη Kaia δεν μπορούσε να μην έχει αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Ολα πήγαν περίφημα. Η Kaia φόρεσε ένα μεταξωτό κίτρινο παντελόνι (ένα must χρώμα για την Ανοιξη του 2018), ένα μεταξωτό black n’white πουκάμισο και ένα γαλάζιο ζιβάγκο. Μια πανδαισία αποχρώσεων που σίγουρα θα μας απασχολήσουν την άνοιξη που έρχεται.

Η Kaia εκπροσωπεί την φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη νέα γενιά του modelling που είναι εδώ και θέλει να κατακτήσει τα catwalks.

Αnna Wintour, Βrooke Shields, Paris Jackson, Μillie Bobby Brown ήταν στις πρώτες θέσεις των καλεσμένων του show.

Φωτογραφίες: AP Ιmages