apimages
apimages
09|09|2017 10:04
SHARE
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΑ 44 ΤΗΣ

Η Γκούινεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε τόπλες και καλυμμένη με λάσπη


Το πρώτο τεύχος του Goop είναι πραγματικότητα και η 44χρονη ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί. 

Είναι ηθοποιός, συγγραφέας και ιδιοκτήτρια και CEO ενός από τα πιο πετυχημένα wellness σάιτ, το Goop, το οποίο πλέον υπάρχει και σε έντυπη μορφή. 

Για το λανσάρισμα του λοιπόν δε θα μπορούσε παρά να έχει την ίδια την εμπνευστή του στο εξώφυλλο.  

Η 44χρονη Γκούινεθ φωτογραφήθηκε ποζάροντας ημίγυμνη (φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο) και πλήρως καλυμμένη με γκρι λάσπη ενώ ανέβασε τη φωτογραφία και στο λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους.  

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στο -τι άλλο;- πάθος της ηθοποιού για την υγιεινή διατροφή με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για όσα της έδωσαν κίνητρο να αρχίσει και έμπνευση να συνεχίζει να δοκιμάζει κι άλλες μεθόδους, όπως το clean eating κ.α. 

 

 

Έτσι, όπως λέει, αυτό που την έκανε να αλλάξει τρόπο διατροφής και ζωής ήταν ο καρκίνος που είχε προσβάλλει τον πατέρα της, σκηνοθέτη και παραγωγό, Μπρους Πάλτροου. 

«Προσπαθούσα να τον κάνω να καταπιεί ένα κονσερβοποιημένο γεύμα πλούσιο -υποτίθεται- σε πρωτείνη», λέει. «Και θυμάμαι να σκέφτομαι "Αλήθεια τώρα; Αυτό θα τον κάνει καλά; Αυτό έχει ένα σωρό χημικά". Αυτή ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι πρέπει να μπορώ να έχω τον έλεγχο της υγείας μου», εξομολογείται στις σελίδες του περιοδικού. 

Η λεζάντα «Earth and Gwyneth» (Γη και Γκούινεθ) που υπάρχει στο εξώφυλλο δεν είναι τυχαία αφού δηλώνει τη διάθεση της για «γείωση». «Για μένα, το να βγάζω τα παπούτσια μου και να περπατάω ξυπόλυτη στο γρασίδι είναι σαν θεραπεία», αποκαλύπτει. «Δεν μπορώ να αποδείξω επιστημονικά αυτή την αίσθηση, αλλά δοκιμάζοντας το θα αδράξετε πολύ πιο αποτελεσματικά τη ζωή», προσθέτει. 

Λέτε;