AP Images
AP Images
ΣΤΟ INSTAGRAM

H φωτογραφία της Κέιτι Πέρι από το παρελθόν -Εντελώς αγνώριστη


Οταν η Κέιτι Πέρι πόζαρε στον φακό γι’αυτή τη φωτογραφία, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον που την περίμενε στην pop μουσική σκηνή.

Μια σπάνια φωτογραφία της που μοιράστηκε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Με άρωμα από τα 90s, η τραγουδίστρια ποζάρει με εντελώς διαφορετικό look στα μαλλιά, άβαφη, με ένα τζιν και ένα γκρι T-Shirt.

Το στούντιο ηχογράφησης ήταν το «εργαστήριο» των ονείρων της για την ίδια και λίγα χρόνια μετά έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία.

«Εδω, 13 ετών. Wannabe popstar» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους 67 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram που έσπευσαν να σχολιάσουν με ιδιαιτέρως θερμά σχόλια τη δημοσίευσή της.

Στα 32 της χρόνια, έχει πια καθιερωθεί και το αθώο βλέμμα της φωτογραφίας του τότε έγινε ακαταμάχητα σπινθηροβόλο αρκετά χρόνια μετά. Φαίνεται ότι η Kέιτι Πέρι ό,τι βάζει στόχο το καταφέρνει.

Το μέλλον της δεν ήταν προδιαγεγραμμένο. Φαίνεται ότι η ίδια πάλεψε γι’αυτό. Το κορίτσι του «Ι kissed a girl» άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και σαρώνει στη μουσική βιομηχανία απλά γιατί δεν φοβάται να ξεδιπλώσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της που κάθε εκκεντρικός καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, διαθέτει!