apimages
apimages
11|09|2017 09:43
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Βικτόρια Μπέκαμ σιδερώνει στα backstage του σόου της -Η φωτογραφία που έγινε viral


Η Βικτόρια Μπέκαμ με χαλαρή διάθεση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής για τη σεζόν Spring /Summer 2018 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το πρώην κορίτσι των Spice Girls κατάφερε για άλλη μια φορά να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Στο πλευρό της Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο της βιομηχανίας της μόδας που παρακολούθησαν το σόου, ενώ από τις πρώτες σειρές του catwalk δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο αγαπημένος της σύζυγος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και ο γιος τους, Μπρούκλιν.

Κι ενώ οι επίτιμοι καλεσμένοι περίμεναν με αγωνία να θαυμάσουν τις φρέσκες δημιουργίες της σχεδιάστριας που ήταν αφιερωμένες στη θηλυκότητα και στη δύναμη που αυτή έχει, η Βικτόρια Μπέκαμ, φρόντισε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον και των διαδικτυακών της φίλων, των ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη αλλά την παρακολουθούσαν μέσω social media.

Με άκρως χαλαρή διάθεση και ντυμένη κάζουαλ σέξι (όπως θα δείτε φορούσε ένα λευκό T-shirt, ένα σκουρόχρωμο τζην, γόβες και διάφανα γυαλιά μυωπίας), η σχεδιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε μια από αυτές την είδαμε να ποζάρει με το σίδερο στο χέρι δείχνοντας μας πως έχει ενεργό ρόλο στις προετοιμασίες για το σόου, αλλά και πόσο cool είναι ταυτόχρονα.

Μετά το τέλος της παρουσίασης της νέας της συλλογής για τη σεζόν Spring /Summer 2018 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Βικτόρια Μπέκαμ γευμάτισε μαζί με φίλους και συγγενείς και δημοσίευσε επίσης στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με τη μητέρα αλλά και τον πατέρα της, καθώς και με το γιο της Μπρούκλιν.