Αυτός ο 34χρονος μουσικός ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι η πρώην αγαπημένη του να γυρίσει σε εκείνον | 0 bovary.gr
Αυτός ο 34χρονος μουσικός ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι η πρώην αγαπημένη του να γυρίσει σε εκείνον | 0 bovary.gr
12|09|2017 11:37
SHARE
Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ

Αυτός ο 34χρονος μουσικός ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι η πρώην αγαπημένη του να γυρίσει σε εκείνον


Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για έναν έρωτα; 

Ο Luke Howard πάντως, ένας 34χρονος μουσικός από το Μπρίστολ, ορκίστηκε να παίζει πιάνο μέχρι η πρώην του- ή αλλιώς «Ραπουνζέλ», όπως την αποκαλεί- να γυρίσει πίσω σε εκείνον

Ακούγεται σαν σκηνή από rom com ταινία (από αυτές που βλέπεις στον καναπέ, το μεσημέρι της Κυριακής, φορώντας πιτζάμες), μόνο που είναι πέρα για πέρα αληθινό

Έτσι, ο βγαλμένος από μυθιστόρημα, πιανίστας, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έστησε το πιάνο του στο campus του College Green και ξεκίνησε να δίνει το δικό του ρεσιτάλ αγάπης. 

Όπως λέει, στόχος του είναι όλο αυτό να γίνει viral (ας πούμε ότι αυτό το πέτυχε) ώστε να το μάθει η «χαμένη του αγάπη», να κεραυνοβοληθεί ξανά και να επιστρέψει σε εκείνον (spoiler: αυτό, πάλι, μάλλον δεν το έχει πετύχει ακόμα). 

 

 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η αυτή η δημόσια απέλπιδα προσπάθεια επανένωσης δε γίνεται για κάποια μακροχονια σχέση, αλλά για μια σχέση που κράτησε 4 μήνες. Ωστόσο, όπως παραδέχεται, αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να τον σημαδέψει και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. «Μπορει να ακούγεται παρατραβηγμένο, αλλά κόσμος μου άλλαξε», δηλώνει και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. 

Όπως εξήγησε στη Bristol Post, αυτό που τον χώρισε από την αγαπημένη του «Ραπουνζέλ» δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό (αλλιώς δε θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όπως λέει). «Ας πούμε ότι αυτό που συνέβη ήταν η ζωή».

Αν και η κίνηση του -εκ πρώτης όψεως- φαίνεται πολύ τρυφερή, η σύχγρονη «Ιερά Εξέταση» που δεν είναι άλλη από το Τwitter δεν έχει την ίδια γνώμη. Αντιθέτως, πολλοί τη χαρακτήρισαν από υπερβολική μέχρι creepy και στα όρια του stalking και παρακαλούν τα media να μην την εξωραίζουν ως «ρομαντική». 

Όπως έγραψε η ίδια η ιδρύτρια του Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Μπρίστολ η οποία πήρε θέση  από το λογαριασμό της στο Twitter, «Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να σε αφήσουν. Δεν είναι κυριότητα σου». 

 

 

Μια άλλη χρήστρια του Twitter είπε: «Δεν είναι κάπως ανατριχιαστικό όλο αυτό; Δε μου γεμίζουν το μάτι οι άνθρωποι που εκδηλώνουν δημοσίως και τόσο απροκάλυπτα, ιδιωτικά τους θέματα». 

 

 

Ας δούμε και μερικά ακόμα εύλογα, θα έλεγε κανείς, tweets που συμφωνούν ότι αυτή η κίνηση είναι τουλάχιστον «πιεστική» και ότι με αυτό τον τρόπο δε σέβεται την απόφαση της κοπέλας να φύγει. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως, το πόσο αγνές ήταν οι προθέσεις του ή αν ο τύπος ήθελε απλώς να γίνει viral (είναι και μουσικός το παιδί! Στο Youtube μάλιστα μπορείτε να βρείτε πολλά βιντεάκια με μελωδίες του στο πιάνο), δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα. 

Σύμφωνα με αυτό το Tweet, είτε επειδή όντως αποθαρρύνθηκε από την σοσιαλμιντιακή καταιγίδα κατακραυγής, είτε επειδή δεν είδε φως, (είτε επειδή μπορεί η πρώην του να γύρισε στην αγκαλιά του;!), τη Δευτέρα, δεν ήταν πια στη θέση του στο campus. 

Ουφ. Τι να πεις. Έρωτες.