Apimages
Apimages
ΕΓΙΝΕ VIRAL

Η αμήχανη στιγμή που ο Τζιμ Κάρεϊ λέει ανοιχτά ό,τι δεν τόλμησε ποτέ κανείς να πει


O εμφανώς αδυνατισμένος Τζιμ Κάρεϊ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Fashion Week της Νέας Υόρκης και είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια. «Τίποτα δεν έχει νόημα στην σόουμπιζ. Δεν πιστεύω στα είδωλα» δήλωσε αφοπλιστικά και αμέσως έγινε viral. 

O ηθοποιός του Χόλιγουντ που γνωρίσαμε μέσα από τις κωμωδίες, αλλά και που απασχόλήσε τα Μέσα με την προσωπική του ζωή (το 2015 η σύντροφός του αυτοκτόνησε και ο ίδιος πρόκειται να δικαστεί το 2018 καθώς η οικογένειά της τον θεωρεί συνυπεύθυνο) αποφάσισε να πει στον κόσμο την μεγάλη αλήθεια χωρίς δισταγμό. Ότι δηλαδή «τίποτα δεν έχει νόημα στη σόουμπιζ».

Ο 55χρονος κωμικός ήταν καλεσμένος στο πάρτι του περιοδικού «Harper’s Bazaar«, που τιμούσε τα «εμβληματικά πρόσωπα» της χρονιάς (Harper’s Bazaar Icons party) και θέλησε να κάνει δηλώσεις σε μία fashion reporter του E! News στο κόκκινο χαλί.

Apimages
Apimages

Οταν ο Τζιμ Κάρεϊ ρωτήθηκε λοιπόν για την παρουσία του στην λαμπερή εκδήλωση είπε: «Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ήθελα να βρω το πιο ανούσιο πράγμα να πάω σήμερα, και να 'μαι. Πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι τελείως χωρίς νόημα», αφήνοντας άναυδη τη δημοσιογράφο.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι «Γιορτάζουμε τα είδωλα; Αυτό είναι πιθανότατα το χαμηλότερο επίπεδο στο οποίο θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε. Εσύ πιστεύεις στα είδωλα; Εγώ πιστεύω στις προσωπικότητες. Δεν πιστεύω καν πως υπάρχεις, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο άρωμα στην ατμόσφαιρα.[...] Δεν πιστεύω στα είδωλα, δεν πιστεύω στην προσωπικότητα, πιστεύω πως η ειρήνη βρίσκεται πέρα από τις προσωπικότητες, πέρα από την εφεύρεση και την μεταμφίεση».

Ακόμη κι όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να του κάνει ένα κοπλιμέντο για το άψογο Tom Ford κοστούμι του, ο ίδιος είπε: «Δεν ντύθηκα για να έρθω. Αυτό δεν είναι «εγώ». Δεν είναι ο κόσμος μας. Δεν έχουμε καμία σημασία». 

Δείτε το βίντεο: